Pillars of Eternity Türkçe Yaması Yayınlandı

Oyunu anlayarak oynamak isteyenler kaçırmasın!

Pillars of Eternity Türkçe yaması bugün itibarıyla yayınlandı. Oyunu Türkçe dil desteği ile oynamayı isteyen takipçilerimizin, yamayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Callisto Protocol Türkçe Yaması Yayınlandı


Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive yayıncılığında 2015 yılında PC için yayınlanmış olan Pillars of Eternity, sonraki yıllarda PlayStation 4, Switch ve Xbox One kullanıcılarıyla da buluşmuştu.

Hikaye olarak Eora gezegenindeki Dyrwood ulusu içinde geçen oyunda, yaşanan bir hadise sonucunda bebekler enfeksiyon kapıyorlar ve bu da ruhsuz bir şekilde doğmalarına yol açıyor.

Oyunun başında, yaşanan bu olay yüzünden ana karakterimiz bir güç uyanışını görüyor ve işin içinde ruhlar ile etkileşime girerek geçmiş yaşantıları görebilen Watcher’ların olduğunu öğreniyor. Bu bağlamda, Pillars of Eternity oyundaki hedefimiz ise Watcher’ların uyanmasına sebep olan şeyi bulmak ve ruhsuz doğma sorununu çözmek olacak.

Pillars of Eternity Türkçe Oldu!

Ülkemizde de bir hayli seviliyor olsa da resmi olarak Türkçe dil desteği bulunmayan rol yapma oyunu için, daha önceden Elden Ring, A Plague Tale: Requiem, Horizon: Zero Dawn, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Final Fantasy VII Remake dahil pek çok büyük bütçeli oyun için özverili çalışmalar gerçekleştirmiş olan Anonymous Çeviri tarafından Türkçe yaması yayınlandı. Eğer oyunu Türkçe olarak oynamayı tercih ederseniz, buradan ilgili yamaya ulaşabilmeniz mümkün oluyor.

poe-tr-2

Pillars of Eternity Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version