Phil Spencer Sony’yi PlayStation Showcase İçin Tebrik Etti

O kadar gerginliğe rağmen, centilmence bir mesaj...

Phil Spencer Sony'yi PlayStation Showcase İçin Tebrik Etti

Haftanın beklenen sunumunun ardından, Phil Spencer Sony‘yi PlayStation Showcase sunumu için övgü dolu sözlerle kutladı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Showcase 2023 Sırasında Gösterilenler


Oyuncular olarak büyük beklentiler içerisinde girdiğimiz PlayStation Showcase, Çarşamba günü TSİ 23:00 sıralarında başlamıştı. Pek çok duyurunun yanı sıra, geliştirilme aşamasında olduğunu bildiğimiz oyunları da gördüğümüz sunumun yıldızları elbette Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Marvel’s Spider-Man 2 ve Dragon’s Dogma 2 olmuştu.

Bilhassa PlayStation kullanıcıları, genel olarak sunumdan memnun olmadıklarını dile getirmişlerdi. Bunun sebepleri, gösterilenlerin çoğunun PC ve Xbox için de çıkacak oluşuna ek olarak Final Fantasy VII: Rebirth, çok oyunculu Horizon ve The Last of Us ile ilgili bir şeylerin söylenmemiş olması gösteriliyor. Daha çok bağımsız yapımlara yer verilmesi ile Marvel’s Spider-Man 2 oyununun sahne aldığı bir State of Play olarak nitelendirilen PlayStation Showcase için Sony, Xbox patronu Phil Spencer tarafından ise tebrik edildi.

Phil Spencer Sony’yi PlayStation Showcase İçin Kutladı

PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst tarafından yapılan paylaşıma cevap yazan Spencer, “Size ve sunumdaki ekiplerinize tebrikler. Bu şovlar için çok fazla çalıştığınızı biliyorum ve bizi nelerin beklediğini görmek eğlenceliydi. ‘Şov’ sezonu için hoş bir başlangıç.” yorumunda bulundu.

Bildiğiniz gibi son dönemde Activision Blizzard satın alımı dolayısı ile Microsoft ve Sony arasında ipler epey gerilmişti. Önümüzdeki dönemde de gergin bir şekilde devam edileceğine şüphe yok, ama tüm bunları bir kenara bırakarak bir rakibin diğerini tebrik etmesi de hoş bir gelişme diyebiliriz.

Son olarak, PlayStation Showcase sırasında ekranımıza gelen oyunlardan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater ve Dragon’s Dogma 2 Xbox Games Showcase sırasında da karşımıza çıkacak.

Exit mobile version