People Can Fly ve Take-Two Interactive, Yollarını Ayırdılar

Geliştiricinin önünde iki farklı seçenek var...

Üst Yöneticisi Sebastian Wojciechowski tarafından yapılan açıklama ile People Can Fly ve Take-Two Interactive, yayıncılık konusunda anlaştıkları Project Dagger için yollarını ayırma kararı aldılar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Sızıntılarının Sorumlusu Tutuklanmış Olabilir!


Son olarak Outriders ile karşımıza çıkmış olan People Can Fly, halihazırda kod adı Project Dagger olan sıradaki oyunu üzerinde çalışıyor. İki yıl önce haberdar olduğumuz oyun ile ilgili şimdilik pek fazla bir şey bulunmuyor. Henüz geliştirilme aşamasına geçilmemiş iken, aksiyon-macera türünde bir fikri mülkiyet olduğu söylenmişti.

Take-Two-lanza-el-nuevo-juego-de-People-Can-Fly-dos-1210x642-1

People Can Fly ve Take-Two Interactive, Şimdilik Birlikte Çalışmayacaklar

Yayıncılık konusunda Take-Two Interactive ile imzalanan ortaklığın ardından, olumsuz bir gelişme yaşandı. Stüdyonun Üst Yöneticisi Sebastian Wojciechowski, Amerika menşeli şirketin bu anlaşmanın karşılıklı olarak feshedilmesi yönünde bir talepte bulunduğunu söyledi. Ne var ki Wojciechowski, söz konusu durumdan dolayı herhangi bir endişe duymuyor ve gelecekte Take-Two Interactive ile başka bir proje için anlaşabileceklerini düşünüyormuş.

Yaşanan bu gelişme sonrasında, People Can Fly için iki ihtimal söz konusu. Bunlardan bir tanesi, yayıncılığı kendilerinin yapması iken ikincisi de başka bir yayıncı ile anlaşma yoluna gitmek. Üst Yöneticisi Sebastian Wojciechowski tarafından buna yönelik bir açıklama getirilmiş değil, ama Project Dagger oyununun potansiyeline olan güveninde herhangi bir sarsılma durumu yokmuş. Ayrıca New York stüdyosundaki çalışmalar da tam gaz devam ediyormuş. Geliştirilme öncesi hazırlık aşamasında olunduğu için, ekip şu anlık yakın mesafeli savaşlara ve oyun döngülerine odaklanmış. Bir yandan da Unreal Engine 5 motoruna geçiş işlemleri gerçekleştiriliyormuş.

Öte yandan, Square Enix ile imzalanan anlaşmaya bağlı olarak geliştirilen bir başka proje de söz konusu iken, Bifrost ve Victoria kod adlı oyunlarının olduğunu da belirtelim. Yani People Can Fly bünyesinde geliştirilen dört farklı proje var. Bakalım bu geliştiricinin oyunları hakkında ne zaman detaylı bilgilere sahip olacağız? Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version