PC için MythForce Duyuruldu!

80'leri özleyenler buyursunlar...

PC için MythForce Duyuruldu!

Daha çok Baldur’s Gate serisi ve Icewind Dale, Planescape: Torment ve Neverwinter Nights oyunları için hazırladığı Enhanced Edition’lar ile tanınan Beamdog, bu alandaki başarılı işlerinin ardından şimdi de PC için MythForce ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


İlginizi Çekebilir: Kingdom Hearts 4 Resmi Olarak Duyuruldu


PC için MythForce Geliyor! Nostaljiye Hazır Olun

20 Nisan 2022 Çarşamba günü Epic Games mağazası üzerinden Erken Erişim versiyonu sunulacak olan oyun, Dungeons & Dragons ve He-Man görselliğiyle, bilhassa çocukluğunda televizyon karşısında Pazar sabahlarının çizgi-film kuşağını beklerken geçirmiş olan takipçilerimize oldukça sağlam bir nostalji yaşatacak.

Gerçek bir roguelite türündeki MythForce oyununda, her ölüşünüzde en baştan başlayacaksınız. Ancak her seferinde hem harita değişecek, hem de biraz daha güçlenmiş olacaksınız. Zindanları araştırırken seviye atlayabilecek ve büyülü eserleri ve geliştirmeleri keşfederek daha da güçlenebileceğiz.

Oyunun hikayesi, kötülüğün güçlerine karşı savaşan ve her birinin kendisine özgü güçlerinin olduğu avcı Hawkins, büyücü Maggie, haydut Rico ve şövalye Victoria karakterlerinin başlarından geçenleri anlatacak. Tercihen tek başınıza oynayabileceğiniz gibi dört arkadaş bir araya gelip kooperatif olarak da ilerleyebileceksiniz.

Beamdog tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, Erken Erişim aşaması MythForce Episode 1: Bastion of Beastlord ile çıkacak. Dört oynanabilir karakter içerecek olan aşama boyunca, oyuncuların yapacakları geri dönüşler de göz önünde bulundurularak ek bölümler eklenecek ve güncellemeler yayınlanacak.

MythForce için yayınlanan duyuru fragmanına ve sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

MythForce Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version