Paradox Oyunları Fiyatları Ülkemizde Uçacak

Uygun fiyata bulduğunuzu alın!

Ülkemizdeki oyun fiyatlarının artışını üzülerek izliyoruz. Bu listeye artık Paradox Interactive de eklendi. Paradox oyunları fiyatları ülkemizde ciddi oranda zamlanacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Abonelik Ücretleri Yeniden Zamlanıyor!


Ülkemizdeki oyun fiyatlarının artışını üzülerek izliyoruz. Kur nedeniyle, almayı düşündüğümüz oyunları artık makul fiyattan çıkmaları durumunda elimizi çabuk tutup almaya çalışıyoruz. Bu aslında genel olarak vardı, ama artık ‘belki fırsat olmaz’ düşüncesi ile hızlı olmaya çalışıyoruz. 

Mevcut duruma artık Paradox Interactive oyunları da dahil olacak. 1 Şubat 2023 tarihi itibarıyla dudak uçuklatmanın ötesine geçecek fiyat artışları ile karşılaşacağız. O yüzden, eğer bu yayıncının oyunlarından almayı düşündükleriniz var ise, elinizi çabuk tutmanızda fayda var. 

kfG5mmx4bfQhjW28Y4qxEW-1200-80

Paradox Oyunları Fiyatları Ülkemizde Zamlanıyor

Yakın bir zaman önce Paradox Forum üzerinden açıklamada bulunan şirketin Satış Departmanı Başkanı Mattias Rengstedt, fiyatlandırma yaklaşımları hakkında bazı detaylar paylaştı. Rengstedt tarafından söylenene göre, son dönemlerde bazı ülkelerde fiyat güncellemeleri yapıldı ve bunun önümüzdeki dönemlerde buna devam edilecek. Açıklama sırasında ülkemiz Türkiye’nin belirlenen düzeyin gerisinde kaldığını ve eşit duruma getirilebilmesi için % 300 oranında zam yapacaklarını da sözlerine ekledi. 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, fiyat artışları 1 Şubat 2023 tarihinde ve Victoria 3 haricinde yaşanacak. Bu oyunun hariç tutulmasının sebebi ise fiyatlandırmanın belirlenen seviyeye uygun olarak yapılmış olmasıymış. Haliyle herhangi bir zamlanma durumu olmayacakmış. 

Şu durumda, kış indirimleri Paradox Interactive oyunları için hayli önemli bir hale geldi. İsveç menşeli yayıncının oyunlarını seven takipçilerimizin, Perşembe günü Steam mağazasında başlayacak olan yeni indirim dönemini de zam haberi sonrası takibe almalarını önemle tavsiye ediyoruz. Oldukça uygun fiyata gördüklerinizi almadan geçmeyin. En azından Şubat ayı öncesinde. 

Exit mobile version