Paradox Interactive Haftaya Sunum Düzenleyecek

Cities: Skyline 2 duyurusuna kesin gözüyle bakılıyor!

Paradox Interactive Haftaya Sunum Düzenleyecek

Crusader Kings, Hearts of Iron, Magicka ve Victoria serileri ve Cities Skylines, Surviving Mars, Stellaris ve Pillars of Eternity gibi oyunların yayıncısı olan Paradox Interactive, ülkemizde de biliniyor ve seviliyor. Son olarak Victoria 3 ile karşımıza çıkan şirket, önümüzdeki hafta yeni bir sunum gerçekleştirecek. Birçok yeni duyuru ve güncel haber bizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Cities: Skylines – Remastered PS5 ve Xbox Series’e Geliyor


Paradox Interactive Sunumunda Pek Çok Duyuru Yapılacak

Xbox ortalığı ile 6 Mart 2023 Pazartesi günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak olan bu sunumu, Twitch ve Youtube kanalları üzerinden izleyebileceksiniz. Yakın bir zaman önce yaşanan yeni gelişmenin ardından Colossal Order stüdyosunun üzerinde çalıştığı Cities: Skyline 2 oyununun duyurulmasına kesin gözü ile bakılır iken, Harebrained Schemes ve Paradox Tectonic de yeni oyunları ile karşımıza çıkacak.

Sunumda ayrıca yeni genişlemelerden ve ücretsiz güncellemelerden ve Paradox Arc yayıncılık girişiminden yeni haberlerin verileceği de söylenmiş.

Yayınlanan basın bildirisinde konuşan Paradox Interactive İcra Kurulu Başkanı Fredrik Wesker, “Çok fazla duyurumuz var demek istemiyorum, ama hangisinin beni daha fazla heyecanlandırdığını seçmem zor. Oyunlarımız hakkında oyuncularımız ile doğrudan konuşmak, sıradakiler için duydukları heyecanlarını paylaşmak, ne kadar saat oynadığımızı karşılaştırmak, Paradox’taki herkesin son derece keyif aldığı bir şey. Bu duyuruları fazla uzun süre sır olarak tutmama konusunda da istekliyim.” yorumunda bulundu.

Bakalım önümüzdeki hafta bizi nasıl duyurular bekliyor. En azından Cities: Skylines 2 için yavaştan heyecanlanmaya başlayabiliriz. Peki siz bu sunum hakkında ne düşünüyorsunuz? Duyurulmasını beklediğiniz / istediğiniz bir oyun var mı?

Exit mobile version