Palworld Oyuncu Sayısı ile Popülerliğini Sürdürüyor

Tutabilene aşkolsun!

Palworld Oyuncu Sayısı ile Popülerliğini Sürdürüyor

Geçtiğimiz ay içerisinde satışa sunulan Palworld oyuncu sayısı ile hem etkilemeye hem de popülerliğini korumaya devam ediyor. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Hidetaka Miyazaki Bloodborne Remake Hakkında Konuştu


Bildiğiniz gibi Pocketpair tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan oyun, 19 Ocak 2024 Cuma günü PC ve Xbox Series için satışa sunulmuş, eş zamanlı olarak Game Pass kütüphanesine de eklenmişti.

Sekiz saat içerisinde 1 milyon satış barajını geçen Palworld, beş gün içerisinde bu rakamı 7 milyona taşıyarak harika bir başlangıç yapmıştı. Pokemon oyunlarından esinlenilen mekanikleri ile dikkatleri bir hayli üzerine çekmiş olan Palworld, Steam mağazasında tüm zamanlar kapsamında 2.101.867 eş zamanlı oyuncu sayısı ile 1.818.773 eş zamanlı oyuncu sayısı olan Counter-Strike 2 oyununu geride bırakmış ve PUGB: BattleGrounds (3.257.248) arkasında ikinci sıraya yerleşmişti.

Palworld Oyuncu Sayısı Ne Kadar Oldu?

Çıkışının üzerinden bir aydan fazla bir zaman geçmiş olan Palworld, popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Oyunun resmi X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden yapılan teşekkür paylaşımında bahsedilene göre, 1 ay içerisinde 25 milyondan fazla oyuncuya ulaşılmış. Platformlara göre PC (Steam) tarafında 15 milyon, Xbox Series konsollarında da 10 milyon kullanıcının olduğu söyleniyor. Öte yandan geliştirici Pocketpair, mevcut hataların çözümlemeleri üzerinde çalışır iken aynı zamanda hile yapan oyunculara yönelik de çalışmaların da devam ettiğini sözlerine ekliyor.

Hatırlayacağınız üzere ülkemizde 85 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan Palworld, arkası arkasına gelen iki zam ile 900 TL olmuştu. Steam mağazasında 14.99 USD üzerinden satılan oyunun, Valve mağazasında daha uygun fiyatlı olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki güncel kur ile çarptığımızda, 465.88 TL’ye tekabül ediyor.

Palworld Hakkında

Pokemon markasından esinlenilerek geliştirilmiş olan oyunda, zorlu bir ortamda hayatta kalmanız gerekiyor. Yiyecek sıkıntısının yaşandığı ve kaçak avcıların etrafta gezindiği tehlikeli bir ortamda, bir şekilde hayatta kalmamız gerekiyor. Bunun için de dikkatli olmamız, gerektiğinde zor kararlar vermek durumundayız.

Hayvan dostlarımız ise tam da bu noktada devreye giriyor. Onları yetiştirmenin yanı sıra, binek hayvan olarak kullanıp keşif yapmak, yapı inşa etmek, çiftçilik ve üretim yapmak, birlikte zindan keşfetmek için kullanabiliyor, yetiştirebiliyor ve hatta diğer oyunculara karşı da kullanabiliyoruz.

Exit mobile version