Palworld Daha Fazla Platforma Gelebilir

Aktif oyuncu kitlesi epey uçabilir...

Pocketpair tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, Palworld daha fazla platforma gelecek gibi görünüyor. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, oyunu Nintendo ve Sony konsollarına ek olarak mobil cihazlarda da görmek güzel olacaktır.


İlginizi Çekebilir: Palworld Oyuncu Sayısı ile Popülerliğini Sürdürüyor


19 Ocak 2024 tarihinde PC, Xbox One ve Xbox Series için çıkan Palworld, Pokemon benzerliği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kısa sürede oyuncuların yoğun ilgisine maruz kalan oyun, bir haftada 10 milyon ve geçtiğimiz ay içerisinde de 25 milyon oyuncuya ulaşmasının yanı sıra, eş zamanlı oyuncu rekorları kırarak Counter-Strike 2’yi dahi geride bırakmıştı.

Palworld Daha Fazla Platforma Gelecek Gibi Görünüyor

Yakın bir zaman önce Bloomberg News tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan Üst Yönetici Takuro Mizobe, bulundukları konuma kadar olan süreçten Palworld oyununun geleceğine kadar biz dizi konuya değindi. Röportajın önemli noktalarından bir tanesi ise stüdyonun bağımsızlığı konusuydu. Mizobe şu an için durumlarından epey memnun olduğunu dile getirmiş olsa da, olası bir satın alım veya ortaklığa da açık olduklarını söyledi.

Palworld Fırtına Gibi Esiyor! Oyun Dünyasının Gündemine Oturdu

Diğer yandan Pocketpair, Palworld oyununu diğer platformlara getirmeyi de planlıyormuş. Şimdilik belirli bir platform ismi verilmemiş olsa da, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Switch konsollarının yanı sıra Android ve iOS tabanlı cihazlar olacağı tahmin ediliyor. Şimdiye kadar 25 milyondan fazla oyuncuya ulaşmış olan oyunun, daha fazla platforma açıldıkça sektör tarihine geçecek bir başarıya imza atacağını tahmin etmek hiç de zor değil. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version