Durdurabilene Aşkolsun: Palworld Counter-Strike 2’yi de Geçti!

Oyun ortalığı dağıtıyor!

Hiç şüphe yok ki Pocketpair bu kadarını bekleniyordu. Son dönemde Steam mağazasını kasıp kavuran Palworld Counter-Strike 2‘yi de geçerek muazzam başarılara imza atmaya devam ediyor.


İlginizi Çekebilir: STALKER 2 2024 Yılının Eylül Ayında Satışa Sunulacak


Geçtiğimiz hafta içerisinde Erken Erişim aşaması ile satışa sunulan Palworld, PC (Steam) ve Xbox Series platformlarında bulunuyor. Hem PC hem de konsol tarafında Game Pass kütüphanesinden de erişebileceğiniz aksiyon-rol yapma oyunu, ilk sekiz saat içerisinde bir milyondan ve yirmi dört saat içerisinde de iki milyondan fazla satmıştı. Güncel olarak ise üç günde dört milyonluk satış başarısını eline geçirdi.

Palworld Counter-Strike 2 Oyununu Geride Bıraktı!

Diğer yandan SteamDB sayfasına baktığımızda, büyük başarıların orada da devam ettiğini görüyoruz. Bir önceki haberimizde sizlere aktardığımız üzere 1.582.482 eş zamanlı oyuncu sayısı ile hem ‘En Çok Oynanan Oyunlar’ hem de ‘En Çok Konuşulan Oyunlar’ listelerinde Counter-Strike 2 oyununun arkasındaki konumu korumuş olan Palworld, tüm zamanlar kapsamında 1.818.773 eş zamanlı oyuncu sayısı olan Counter-Strike 2 oyununu da geride bırakmayı başardı. Öyle ki, güncel olarak 1.864.421 eş zamanlı oyuncusu sayısına ulaştı. Biz bu haberi yazar iken de 1.208.360 kişi oyundaydı.

Peki Palworld için sıradaki hedefte hangi oyun var? Elbette PUBG: BattleGrounds. Ünlü Battle Royale oyununun tüm zamanlardaki eş zamanlı oyuncu sayısı 3.257.248. Bakalım aksiyon-rol yapma oyunu PUBG: BattleGrounds rekoruna ne zaman yetişecek ve geçecek veya geçebilecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Palworld Fırtına Gibi Esiyor! Oyun Dünyasının Gündemine Oturdu

Pokemon markasından esinlenilerek geliştirilmiş olan oyunda, zorlu bir ortamda hayatta kalmanız gerekiyor. Yiyecek sıkıntısının yaşandığı ve kaçak avcıların etrafta gezindiği tehlikeli bir ortamda, bir şekilde hayatta kalmamız gerekiyor. Bunun için de dikkatli olmamız, gerektiğinde zor kararlar vermek durumundayız.

Hayvan dostlarımız ise tam da bu noktada devreye giriyor. Onları yetiştirmenin yanı sıra, binek hayvan olarak kullanıp keşif yapmak, yapı inşa etmek, çiftçilik ve üretim yapmak, birlikte zindan keşfetmek için kullanabiliyor, yetiştirebiliyor ve hatta diğer oyunculara karşı da kullanabiliyoruz.

Peki siz Palworld oyununun başarısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu deneme fırsatınız oldu mu? Eğer olduysa, düşünceleriniz nelerdir? Eğer denemediyseniz de, denemeyi düşünüyor musunuz? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version