Path of Exile 2, uzun zamandır gündemden düşmüyor. Nedeni ise açıklardan faydalanma iddiaları ve ekonomi sistemi etrafında dönen tartışmalar. Ne var ki bir oyuncunun Path of Exile 2 zaferi, dikkati tamamıyla farklı bir yöne çekti. Arbiter of Ash, ekipman kullanılmadan yere serildi. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.
İlginizi Çekebilir: GOG Satıldı! Peki Alıcısı Kim Oldu?
Oyuncunun Path of Exile 2 Zaferi, Topluluğu Şaşırttı
isfooPoE isimli oyuncu, eşya toplamadan da büyük zaferler elde edilebileceğini bütün oyuncu topluluğuna gösterdi. Bunu da Monk sınıfı karakteri için oluşturduğu ve silahsız dövüş yetenekleri üzerine kurduğu yapı ile mümkün kıldı. Merkezinde ekipman ve ganimet bulunan Path of Exile 2 için olağandışı bir durum olduğunu söyleyebiliriz.
Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz üzere isfooPoE, büyük düşmanın saldırılarından kaçınma konusunda bir hayli usta olduğunu gözler önüne seriyor. Doğru pozisyon alma ve yuvarlanarak kaçınma konusundaki becerisinin etkileyici olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Arena bütünüyle fırına dönmesine rağmen tek bir darbe dahi almıyor. Düşmana verilen hasar ise basit ve etkili bir saldırı dizisiyle gerçekleştiriliyor. Öyle ki, hızlıca koşar iken yıldırım etkisi yaratan bir yeteneğin kullanıldığı ve bunun da buz duvarı ile birleştirildiği görülebiliyor. Netice olarak da patlamalı hasar meydana gelmiş oluyor.
Söz konusu performansa oyuncu topluluğundan övgülerin yağması gecikmez iken, Path of Exile 2 oyununun en zor düşmanlarından bir tanesinin bu şekilde bertaraf edilmesi de saf mekanik ustalığının halen büyük bir önem arz ettiği bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.





