Oyun Gündemi #4 (Dobe Oyuncu Kulaklığı Hediyeli)

Oyun Gündemi serimizin hediyeli yeni bölümü yayında!

Oyun Gündemi serimizin yeni bölümünde sizlerle geçtiğimiz günlerde meydana gelen bazı gelişmeler üzerine konuşuyor olacağız. Bu sayede en yeni oyun haberleri hakkında bazı gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.


İlginizi Çekebilir: Uygun Fiyatlı PS4 Aksesuarları: Dobe


Oyun Gündemi #4: Cyberpunk 2077 Balon Çıkabilir?

Xbox Series ve PlayStation 5 ailesinin Türkiye fiyatlandırmasından Marvel’s Spider-Man Remastered oyununa kadar gündeme dair önemli konuları ele aldığımız OG bölümümüzün dördüncü bölümü yayında sevgili Turuncu Levye takipçileri. Bu bölüm ile beraber bir şanslı takipçimize Dobe oyuncu kulaklığı hediye ediyoruz! Ödülü kazanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit:

Katılım Şartları: 


İlginizi Çekebilir: Mafia: Definitive Edition İnceleme


Video İçeriği:

Dobe oyuncu kulaklığı telefon, tablet, PS4, Xbox ve Nintendo Switch için kullanıma uygun dizayn edilmiş bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. 3.5mm jak bağlantı noktasıyla gelen kulaklık, 1.8m kablo uzunluğuna ve 202g ağırlığa sahip. Özellikle uzun oyun seansları için özel olarak üretilen ürün, hassas mikrofon yapısı, yumuşak kulak pedleri ve çokta fena olmayan ses kalitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kulaklık ayarlanabilir başlığa da sahip.


Peki ya siz yeni bölümümüz hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version