Oyun Gündemi #3 (Crysis Remastered Hediyeli)

Oyun Gündemi serimizin hediyeli yeni bölümü yayında!

Oyun Gündemi serimizin yeni bölümünde sizlerle geçtiğimiz günlerde meydana gelen bazı gelişmeler üzerine konuşuyor olacağız. Bu sayede en yeni oyun haberleri hakkında bazı gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.


İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered İnceleme


Oyun Gündemi #3: Konsola 10.000 TL Verilir mi? 

Xbox Series ailesinin Türkiye fiyatlandırmasından yeni God of War oyununa kadar gündeme dair önemli konuları ele aldığımız OG bölümümüzün üçüncü bölümü yayında sevgili Turuncu Levye takipçileri. Bu bölüm ile beraber bir şanslı takipçimize Crysis Remastered (PC) hediye ediyoruz! Ödülü kazanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit:

Katılım Şartları: 


İlginizi Çekebilir: Oyun Konsollarına Ek Gümrük Vergi İndirimi Hayal Oldu!


Video İçeriği:

Crysis Remastered: Almanya merkezli oyun stüdyosu Crytek, uzun yıllar önce üç Türk kardeş tarafından kurulmuştu. Stüdyonun geliştirdiği oyun motoru CryEngine, birçok farklı oyunun geliştirilmesinde kullanıldıktan sonra asıl çıkışını Crysis serisi ile yapmıştı.

2007 yılında Electronic Arts yayıncılığında piyasaya sürülen Crysis, bomba etkisi yapmıştı. Günümüzde dahi müthiş sayılabilecek grafiklere sahip olan oyun, FPS dünyasına adını yazdırmayı başarmıştı. Oyunun Türkçe seslendirme ve altyazı seçeneği ile çıkması ise ülkemizde coşkuyla karşılanmıştı.

Tek oyunculu moda odaklanan remaster; 8K destekli çözünürlük desteği ve dokular, HDR, yüksek kalitede alan derinliği, yeni ışıklandırma seçenekleri, motion blur ve yenilenmiş efektleri içerisinde barındırıyor.


Peki ya siz yeni bölümümüz hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version