Oyun Gündemi #2 (Mafia 3 Hediyeli)

Oyun Gündemi serimizin hediyeli yeni bölümü yayında!

Oyun Gündemi serimizin yeni bölümünde sizlerle geçtiğimiz günlerde meydana gelen bazı gelişmeler üzerine konuşuyor olacağız. Bu sayede en yeni oyun haberleri hakkında bazı gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.


İlginizi Çekebilir: Monster Abra A7 V11.3 İncelemesi


Oyun Gündemi #2: PS Plus Ekim 2020 Oyunları Sızdı

Yeşilay’ın e-Spor kültürü hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalardan yeni Prince of Persia oyununa kadar gündeme dair önemli konuları ele aldığımız OG bölümümüzün ikinci bölümü yayında sevgili Turuncu Levye takipçileri. Bu bölüm ile beraber bir şanslı takipçimize Mafia 3: Definitive Edition hediye ediyoruz! Ödülü kazanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit:

Katılım Şartları: 

Oyun GündemiVideo İçeriği:

Mafia 3: Definitive Edition Hakkında: Mafia 3: Definitive Edition ilk kez ana oyunu, tüm Hikaye DLC’lerini (Faster, Baby!, Stones Unturned, Sign of the Times) ve Bonus Pack’leri (Family Kick-Back Pack ve Judge, Jury & Executioner Weapons Pack) tek bir pakette bir arada içerir.

Mafyanın ve yolsuzluğa bulaşmış devlet çalışanlarının hüküm sürdüğü, o çağın görüntüleri, sesleri ve duygularla dolu sosyal atmosferiyle zengin bir şekilde detaylandırılmış devasa, kapsamlı ve köhne açık dünyaya hazır olun.


Peki ya siz yeni bölümümüz hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

 

Exit mobile version