Overwatch Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!

Son gün 4 Ocak 2021.

Overwatch

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen fütüristik shooter oyunu Overwatch, 4 Ocak 2021 tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: 2020 Steam Ödülleri Adayları Belli Oldu!


Overwatch Ücretsiz Oldu

Overwatch 4 Ocak’a kadar ücretsiz denenebiliyor. 21 Aralık – 4 Ocak tarihleri arasında oyunun 32 karakterden oluşan kadrosunun tamamı PC, Xbox ve PlayStation üzerinden ücretsiz oynanabilecek. Oyuncular aralarında Hızlı Oyun, Özel Oyun ve Arcade’in de bulunduğu oyun modlarında 28 farklı haritayı keşfederek Overwatch’ın sunduğu her şeyi deneyimleyebilecek.

Ücretsiz deneme sürecinde oyuncular ayrıca seviye atlayabilecek, ganimet kutuları kazanabilecek, kahramanları için çeşitli kişiselleştirme seçenekleri açabilecek ve oyunu aynı Blizzard ya da konsol hesabıyla almaları halinde deneme sırasında kaydettikleri tüm ilerlemeyi koruyabilecek. Buna ek olarak Overwatch ücretsiz deneme boyunca yüzde 50 indirimli mağazalar üzerinden satın alınabilir durumda.

Oyun Hakkında: Geleceği bugüne taşıdık. Bizimle misin? Birçok farklı asker, bilim insanı, maceraperest ve eksantrik arasından kahramanını seç ve yarınların savaş meydanlarında yerini al. Zamanı bük, fizik kurallarını alt üst et ve envai çeşit olağanüstü güçleri ve silahları serbest bırak. Bu en yeni ekip tabanlı nişancı oyununda, dünyanın dört bir yanındaki tarihi meydanlarda düşmanlarınla mücadele et. Overwatch’ta yerini al. Dünyanın kahramanlara ihtiyacı var.

Overwatch Sistem Gereksinimleri – 2020

Overwatch Minimum Sistem Gereksinimleri

Overwatch Önerilen Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu arkadaşlarınızla beraber deneyimlemeyi düşünüyor musunuz? Aşağıda yer alan yorumlar kısmından düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version