Overwatch 2’nin Steam Versiyonu Büyük Tepki Aldı

Gözler Blizzard Entertainment'ta...

Overwatch 2‘nin Steam versiyonu yoğun tepkiler alıyor. Görünüşe göre ücretsiz oyun, açılışı kötü yaptığı gibi ilk gününü de aynı şekilde kötü bir şekilde geçirdi. Bakalım Blizzard Entertainment tarafından nasıl bir hamle yapılacak?


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (10 Ağustos)


Overwatch 2’nin Steam Versiyonu Zor Durumda

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan duyurunun ardından, Overwatch 2 dün itibarıyla Steam mağazasına da geldi. Geldi gelmesine de, şu an için durum pek de beklenildiği gibi değil. Oyuncuların tepkisi hayli büyük oldu ve şu an için yazılan 30.147 kullanıcı incelemesinden sadece % 13 kadarında olumlu puan verildi.

İlk gününde olumsuz yorum bombardımanına tutulan oyun, şu anda ‘Son Derece Olumsuz’ olarak görünüyor. Yazılan incelemelerin çoğunda paraya olan açlıktan ve kazanmak için mutlak suretle para ödemenizin gerektiğinden şikayet edilmiş.

overwatch2-steam

Türk kullanıcıların yorumları ise ayrıca Türkçe dil desteği ile de ilgili şikayetler içeriyor. Bildiğiniz gibi Overwatch 2, Steam mağazasına gelişinden önce sürpriz bir şekilde Türkçe dil desteği kazanmıştı. Altyazıyı, arayüzü ve dublajı kapsayan bu desteğin, doğal olarak Steam versiyonunda da sunulması bekleniyordu. Ne var ki desteklenen diller arasında ne yazık ki yer almıyor. Zaten Türk kullanıcıların büyük bir çoğunluğu da bu nedenle Steam versiyonu yerine Battle.net versiyonunun tercih edilmesi gerektiğini söylüyor.

Bakalım Blizzard Entertainment, gelen bu tepkilerin ardından ne tür bir yol izleyecek? Türkçe dil desteği açısından yeni bir gelişmenin yaşanıp yaşanmayacağı ise merak konusu. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version