Outriders Hakkında Merak Edilen Her Şey!

Outriders bizlere neler sunacak?

Bulletstorm ve Gears of War: Judgment oyunlarından tanıdığımız People Can Fly, yeni nesile çıkaracakları ilk projeyi geçtiğimiz gün duyurdu. Square Enix‘in yayıncılığını üstleneceği Outriders hakkında merak edilenleri bu haberimizde açıklıyoruz. İşte detaylar!


Göz Atın: PlayStation 5’e Çıkacak Oyunların Listesi (2020)


Outriders Bizlere Neler Sunacak? 

People Can Fly tarafından geliştirilen yapım, bu yılın sonlarına doğru çıkışını gerçekleştirmeyi planlıyor. Üç kişiye kadar co-op desteği sunacak olan oyun, içerisinde derin özellikler ve güçlü bir hikaye anlatımı barındırıyor olacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X üzerinde nasıl bir performans göstereceğini merak ettiğimiz Outriders, şimdiden birçok kullanıcıyı etkisi altına almış durumda.

Dünya ve Hikaye: The Anomaly enerji fırtınasının açtığı kaos ile beraber insanlık artık yok olma aşamasına gelmiştir. Hayatta kalanların ise acilen yeni bir gezegen arayışına geçmesi gerekmektedir. Enoch adı verilen gezegen, ekosistemi ile dikkatleri üzerine çeker ve insanlık yeni bir yuva umuduyla transfer işlemlerini başlatır. 

Tabii ki durum burada da beklenenden daha kötüdür. Outriders ekibi (ana karakterlerimiz) beklenmedik bir saldırı ile karşı karşıya kalır ve hayatta kalmak adına kriyojenik uykuya geçiş yapar. Aradan 30 yıl geçer ve artık insanlık yeni bir boyut kazanmıştır. Şimdilik hikaye adına paylaşılan detaylar bunlarla sınırlı. Oyun sırasında tek bir bölgeye de bağlı kalmayacağız. Ormanlar, dağlar ve çöller gibi farklı yaşam koşullarına sahip bölgeler bizleri bekliyor olacak.

Sınıflar ve Güçler: Toplam 3 ana sınıf bulunmakta. Bunlar: Pyromancer, Trickster ve Devastator. Her bir sınıfın kendisine has kullanım özellikleri mevcut.

Pyromancer alevli teçhizatlar ile düşmanları küle çevirirken Trickster ile de zamanı bükebilecek ve strateji uygulayabileceğiz. Son olarak Devastator ise (toprağı bükme gücünü unutmamak gerek) daha çok tank görevi gören ve ağır saldırılar gerçekleştiren bir sınıf. Seçim sizin.

RPG Unsurları ve Özelleştirme: Outriders bizlere RPG ve özelleştirme seçenekleri de sunacak. Karakterlerimizi ve kullanacağımız araçlarımızı dilediğimiz gibi özelleştirebileceğiz. Bu seçenekler ne kadar çeşitli olur tartışılır ancak fragmanlarda yer alan görüntüler fazlasıyla tatmin edici diyebiliriz. 

RPG unsurları ise sadece deneyim puanları ve seviye sistemi ile sınırlı kalacak. Derinlemesine bir RPG beklentisi içerisine kesinlikle girmemenizi öneririz. Peki deneyim puanları ile neler yapacağız? Karakterlerimizin eşyalarını güçlendirebilecek, modifiye edebilecek ve mevcut güçlerin hasar oranlarını artırabileceğiz.

Steam üzerinden ön siparişe açılan Outriders‘ın Deluxe Edition fiyatı 290,28 TL olarak belirlenmiş durumda. Konsol kanadında nasıl bir fiyatlandırma ile karşılaşacağımız ise hala belirsizliğini koruyor.

Peki ya siz yapım hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version