Outlast Trials Kapalı Beta Testi Tarihi Açıklandı

Önceden delirmek isteyenler için...

Outlast Trials Kapalı Beta Testi Tarihi Açıklandı

Yaklaşık üç yıl önce duyurulan ve merakla beklenen yeni Outlast oyunu, her ne kadar net tarih duyurusu yapılmamış olsa da bu yıl içerisinde bizlerle olacak. GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında da Outlast Trials kapalı beta testi tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilenler


Outlast serisinin yeni oyunu Outlast Trials, 2019 yılının sonlarına doğru duyurulmuştu. Tercihen önceki oyunlarda olduğu gibi yine tek başınıza veya kooperatif olarak arkadaşlarınız ile oynayabileceksiniz.

Şimdilik net bir çıkış tarihi olmasa da bizi Soğuk Savaş dönemine götürecek olan Outlast Trials oyununda, Murkoff Corporation tarafından kaçırılmış olan bir denek rolünde olacak ve akıl sağlığınızı korumaya çalışarak bir dizi fiziksel ve ruhsal sınavdan geçeceksiniz. PC (Epic Games Store ve Steam) için geliştirilmekte olan Outlast Trials, son söylenene göre bu yıl içerisinde satışa sunulacak.

Outlast Trials Kapalı Beta Testi Ne Zaman Başlayacak?

Eğer oyunu çıkışından önce oynamayı isterseniz, 28 Ekim – 1 Kasım 2022 tarihleri arasında bir kapalı beta testi düzenlenecek. Peki kapalı beta testine nasıl katılımda bulunacaksınız? Bunun için yapmanız gereken aslında oldukça basit bir işlemden ibaret diyebiliriz. Öyle ki, Steam mağazası üzerinden oyunun sayfasına ulaşıp ‘Uninitialized Testine Katılın’ kısmındaki ‘Erişim Talep Et’ düğmesine basmanız yeterli olacak. Sonrasında Red Barrels stüdyosu tarafından yapılacak olan geri dönüşü beklemek gerekecek.

 

Her ne kadar Outlast Trials üçüncü ana oyun konumunda bulunuyor olsa da, geliştirici hiçbir zaman bunun bir nevi Outlast 3 olacağını söylememişti. Bununla birlikte, gelecekte esasen bir Outlast 3 için planlarının olduğu konusunda müjdeli bir haber vermişti. Elbettte bunun için epey bir süre beklememiz gerekecekmiş gibi görünüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version