Outlast Trials Erken Erişim ile Satışa Sunuldu

Dayanıklılık testleri başlasın!

Outlast Trials Erken Erişim ile Satışa Sunuldu

Outlast serisinin sıradaki oyunu olan Outlast Trials Erken Erişim aşaması ile Epic Games Store ve Steam üzerinden satışa sunuldu. Güncel oyun fiyatları ile karşılaştırdığımızda göreceli olarak makul diyebileceğimiz fiyattan satışa sunulan oyunu kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: Yeni Diablo 4 Detayları Ortaya Çıktı


Outlast serisinin yeni oyunu Outlast Trials, 2019 yılının sonlarına doğru duyurulmuştu. Tercihen önceki oyunlarda olduğu gibi yine tek başınıza veya kooperatif olarak arkadaşlarımız ile oynayabiliyoruz. Steam mağazasında 280 TL, Epic Games mağazasında ise 269 TL karşılığında satın alabiliyorsunuz.

Soğuk Savaş döneminde geçecek olan Outlast Trials oyununda, kendi rızaları dışında Murkoff Corporation tarafından kaçırılmış ve gelişmiş beyin yıkama ve zihin kontrolü testlerinde denek olarak kullanılan karakterleri yöneteceğiz. Güvensizliğin, korkunun ve şiddetin hakim olduğu bir dünyada, bilim ve kazanç uğruna hem fiziksel hem de ruhsal açıdan zorlayıcı testlerden geçmek durumunda olacağız.

Outlast Trials Erken Erişim Versiyonuyla Bizlerle

Erken Erişim süreci boyunca oyuncular tarafından yapılacak olan geri dönüşler ile şekillenecek olan Outlast Trials, eğer beklenmedik bir aksilik olmaz ise bu yıl bitmeden nihai sürümü ile satışa sunulacak. Red Barrels, bu süreçte herhangi bir zammın yapılmayacağını ama nihai sürümde fiyat artışının uygulanacağını söylüyor. Yani oyunu almak gibi bir niyetiniz varsa, kütüphanenize şimdi eklemenizde fayda var.

Steam sayfasında belirtilene göre, Erken Erişim versiyonunda ana özelliklerin tamamı bulunacak ve kısıtlamasız oynanabilecek. Yeni ortamlar, yeni testler, birkaç meydan okuma, sezonluk program, karakter ve hücre özelleştirmesi, hikaye anlatımı ile tam karakter gelişimi ve her bir Denek serbest bırakıldığında da ilginç bir son bizi bekleyecekmiş. Nihai versiyonda ise, hata çözümlemeleri ve oyunun genel dengesi ve temel oynanış iyileştirmelerine ek olarak, daha fazla testin, meydan okumanın, düşmanın, takviyenin ve özelleştirme seçeneklerinin eklenmesi planlanıyor iken, birçoğunun Erken Erişim fazında oyunculara sunulacağı söylenmiş.

Oynanış kısmında, düşmanlarımızdan tercihen saklanabilecek veya kaçabileceğiz. Bu süreçte, bizlere sunulacak olan araçlar ile gizlilik becerilerimizi de arttırabilecek ve duruma göre sıvışmak veya düşmanlarımızı yavaşlatmak için kullanabileceğiz.

Son olarak, oyun stilimize uygun olarak, kullanacağımız araçları, geliştirmeleri ve takviyeleri seçebileceğiz. Ayrıca hücremiz bir nevi evimiz (olmaz olsun öyle ev) olacağı için, terapimizi tamamlar iken içerisini dekore edebileceğiz. Benzer olarak karakterimizi de özelleştirebilmemiz mümkün olacak.

Exit mobile version