Outlast Trials Çıkış Tarihi Açıklandı

Ne zaman denek olacağımız ortaya çıktı...

Outlast Trials Çıkış Tarihi Açıklandı

Hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Red Barrels, yaptığı bilgilendirme ile Outlast Trials çıkış tarihi duyurusunda bulundu. Erken Erişim aşamasıyla çıkacak olan oyun, Mayıs ayında bizlerle olacak.


İlginizi Çekebilir: Crime Boss: Rockay City’nin Konsollara Çıkış Dönemi Netleşti


Outlast serisinin yeni oyunu Outlast Trials, 2019 yılının sonlarına doğru duyurulmuştu. Tercihen önceki oyunlarda olduğu gibi yine tek başınıza veya kooperatif olarak arkadaşlarınız ile oynayabiliyorsunuz.

Outlast Trials Çıkış Tarihi Belli Oldu

İlk başta 2021 yılında çıkacağı söylenmiş olsa da, sonradan ertelenmiş olan oyun için 28 Ekim – 1 Kasım 2022 arasında bir kapalı beta testi düzenlenmişti. Şu an için nihai sürümünün ne zaman yayınlanacağı söylenmeyen Outlast Trials, 18 Mayıs 2023 tarihinde Epic Games Store ve Steam üzerinden Erken Erişim versiyonu ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Erken Erişim, yabancısı olduğumuz bir durum değil. Bu aşamada, oyuncular da geliştirilme sürecine dahil oluyorlar ve yapılan geri bildirimler ile nihai versiyona olabilecek en iyisiyle son şeklin verilmesi kolaylaşıyor.

Soğuk Savaş döneminde geçecek olan Outlast Trials oyununda, kendi rızaları dışında Murkoff Corporation tarafından kaçırılmış ve gelişmiş beyin yıkama ve zihin kontrolü testlerinde denek olarak kullanılan karakterleri yöneteceğiz. Güvensizliğin, korkunun ve şiddetin hakim olduğu bir dünyada, bilim ve kazanç uğruna hem fiziksel hem de ruhsal açıdan zorlayıcı testlerden geçmek durumunda olacağız.

Oynanış kısmında, düşmanlarımızdan tercihen saklanabilecek veya kaçabileceğiz. Bu süreçte, bizlere sunulacak olan araçlar ile gizlilik becerilerimizi de arttırabilecek ve duruma göre sıvışmak veya düşmanlarımızı yavaşlatmak için kullanabileceğiz.

Son olarak, oyun stilimize uygun olarak, kullanacağımız araçları, geliştirmeleri ve takviyeleri seçebileceğiz. Ayrıca hücremiz bir nevi evimiz (olmaz olsun öyle ev) olacağı için, terapimizi tamamlar iken içerisini dekore edebileceğiz. Benzer olarak karakterimizi de özelleştirebilmemiz mümkün olacak.

Exit mobile version