Orijinal Crash Bandicoot Seslendirmeni Vefat Etti

Her şey için teşekkürler Brendan O'Brien!

Orijinal Crash Bandicoot Seslendirmeni Vefat Etti

Oyun dünyasından önemli yıldızlar kaymaya devam ediyor. Orijinal Crash Bandicoot seslendirmeni hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Crash Team Rumble Açılış Videosu Yayınlandı


1962 doğumlu Brendan O’Brien, Amerikalı ses ve televizyon aktörüydü. İlk rolü televizyon dizisi Honor Thy Father olmuş ve Child’ı canlandırmıştı. Ne var ki biz kendisini başta orijinal Crash Bandicoot serisi olmak üzere, Crash Team Racing ve Crash Bash oyunlarındaki Crash Bandicoot, Fake Crash, Doctor N. Gin, Pinstripe Potoroo, Doctor Nitrus Brio, Komodo Moe, Papu Papu, Doctor Neo Cortex ve Tiny Tiger rolleri ile tanıyoruz. Crash N. Sane Trilogy paketinde sesini bir kez daha duymamız mümkün olmamışsa da, Crash Bandicoot 4: It’s About Time oyununda ses sanatçılığı kısmında yer almıştı.

Orijinal Crash Bandicoot Seslendirmeni Hayatını Kaybetti

Yakın bir zaman önce Crash Bandicoot Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile O’Brien, altmış yaşında vefat ettiği duyuruldu.

“Sevdiklerine Brendan O’Brien’ın vefatından dolayı en içten başsağlığı dileklerimizi paylaşıyoruz. Crash Bandicoot ve diğer Crash karakterlerine hayat veren inanılmaz bir yetenekti. Crash hayranlarının kalbinde sonsuza kadar yaşayacak.”

Yaşını almış olan oyuncuların geçmişinde harika anılar bırakan Crash Bandicoot serisi ve Crash Team Racing ile Crash Bash oyunlarındaki performansı için Brendan O’Brien’a biz de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Exit mobile version