Oppo Reno 4 Lite: Fiyatı ve Özellikleri!

Oppo Reno 4 Lite resmi olarak tanıtıldı.

Merakla beklenen Oppo Reno 4 Lite en sonunda resmi olarak tanıtıldı. Çinli elektronik ve akıllı telefon üreticisi Oppo, Ukrayna’da düzenlediği lansman kapsamında Oppo Reno 4 Lite modelini tanıttı. Peki cihaz bizlere neler sunuyor? İşte tüm detaylarıyla Oppo Reno 4 Lite!


İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi TV Lux 82 ve Mi TV Lux Ultra 82 Duyuruldu!


Oppo Reno 4 Lite Bizlere Neler Sunuyor?

Oppo Reno 4 Lite, 6,43 inç genişliğe ve Full HD+ piksel çözünürlüğe sahip AMOLED bir ekranla geliyor. Ekrana gömülü parmak izi okuyucu ve 60 Hz ekran yenileme oranı ile cihaz, gücünü MediaTek Helio P95 yonga setinden almakta. Reno 4 Lite’ın işlemcisine 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

30W hızlı şarj desteğine sahip olan telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Batarya konusunda da Oppo Ren 4 Lite kullanıcıları yarı yolda bırakmayacak gibi duruyor. 4.015 mAh’lik batarya kapasitesi ile gün boyu kullanım açısından cihazın iyi bir performansa sahip olması beklentiler arasında.

Gelelim cihazın kamera detaylarına. Telefonda toplam altı adet kamera sensörü yer alıyor. Dörtlü arka kameraya sahip olan cihaz; 48 MP’lik bir ana kamera, 8 MP’lik bir ultra geniş açılı sensör ve 2 MP çözünürlüklerinde 2 adet derinlik sensörü barındırmakta Ön kasada ise 16 MP’lik selfie kamerası ve 2 MP’lik derinlik sensörü mevcut.

Mavi ve siyah olmak üzere toplam iki adet renk seçeneğine sahip olacak olan Reno 4 Lite’ın resmi olarak açıklanan satış fiyatıysa 425 dolar. Henüz cihazın ne zaman ülkemizde satışa sunulacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Cihazın derlenmiş teknik detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Peki siz telefonu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Exit mobile version