Oyuncular Neden Ücretsiz VPN’li Opera GX Kullanmalı?

Opera GX İnternet Tarayıcısının Tüm Özelliklerini Bir Araya Getirdik

Opera GX oyuncu tarayıcısı

Sunduğu özellikler ile oyuncuların kalbine taht kurmayı başaran Opera GX internet tarayıcısına yakından bakıyoruz. Oyuncular için özel olarak hazırlanan Opera GX, özellikleri ile epey bir dikkat çekiyor. İşte Opera GX özellikleri.


İlginizi çekebilir: En İyi Battle Royale oyununu seçiyoruz (ANKET)


Opera GX Neler Sunuyor?

Dünyanın ilk oyuncu tarayıcısı olan Opera GX, bilgisayarınızın RAM ve CPU kullanımını kontrol etmenize ve limit koymanıza olanak veriyor. RAM sınırlayıcısı, Opera GX’in ne kadar bellek kullanacağını seçmenizi sağlarken CPU Sınırlayıcı, bilgisayarınızın tarayıcıyı ne kadar işlediğine dair bir sınır koymanıza izin veriyor.

Bunların yanında tarayıcıya ağ kullanım sınırı da koyabilmektesiniz. Ağ sınırlayıcısı, ağınızın bant genişliğinin ne kadarını tarayıcınıza ayırmak istediğinize ilişkin maksimum sınırlar (yükleme ve indirme) belirlemenize olanak tanımakta. Ağ sınırlayıcısı, internet bağlantısı yavaş olduğunda veya gecikmesiz bir oyun oynamak ve aynı anda tarayıcınıza dosya indirmek istiyorsanız da kullanışlı olacaktır.

Tarayıcıda Twitch entegrasyonu yer almakta. Takip ettiğiniz yayıncının ne zaman yayında olduğunu gösteren bir kenar çubuğu bulunmakta. Takip ettiğiniz bir kişi yayın açtığında bildirim alabilmektesiniz. GX Corner olarak adlandırılan bölümden en güncel oyun haberlerine ulaşabilmenin yanında oyunlar hakkında da bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Tarayıcı içi ses efektlerine sahip olan Opera GX’i istediğiniz herhangi bir renkle özelleştirebilmektesiniz. Farklı özel efektler ve temalar arasından seçim yapabilmektesiniz. Hızlı arama ekranında Discord, YouTube ve Reddit gibi oyuncuların sıklıkla kullandığı platformlara erişebilmesi için kısayollar yer alıyor.

Yerleşik reklam engelleyici ile internet sitelerinin reklamlarını kapatabilmektesiniz. Ücretsiz ve sınırsız VPN ile gizliliğiniz korunmakta. Tarayıcıya Opera’nın eklenti mağazasından eklentiler kurabiliyorsunuz. Ayrıca Google Chrome’un eklentileri de Opera tarayıcılarıyla uyumlu.

Özellikleri ile epey dikkat çeken Opera GX’i hemen aşağıda yer alan bağlantıdan indirebilmektesiniz.


Opera GX İndir


Oyunculara özel olarak geliştirilen tarayıcı hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce tarayıcının özellikleri nasıl? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlere aktarabilir ve sitemiz üzerinden en güncel oyun haberleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Exit mobile version