Önümüzdeki 1 Yılda 5 LotR Oyunu Çıkacak

Üzerimize oyun yağacak!

Önümüzdeki 1 Yılda 5 LotR Oyunu Çıkacak

Bu yıl Lord of the Rings oyunlarına boğulacağız. Tabii ki herhangi bir erteleme haberi ile karşılaşmazsak. Embracer Group, önümüzdeki 1 yılda 5 LotR oyununun satışa sunulacağını teyit etti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Embracer Group, Yüzüklerin Efendisi Dahil Önemli Markaları Aldı


İsveçli video oyun holdingi, 2022 yılının Ağustos ayı itibarıyla The Lord of the Rings markasının haklarına, Middle-Earth Enterprises satın alımı ile sahip olmuştu. Şimdilik yeni bir oyun görebilmiş olamasak da, çalışmalar devam ediyor.

Embracer Group, yakın bir zaman önce, geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin finansal raporunu yayınladı. Belirtilene göre 2024 yılının Mart ayına kadar, dış geliştirme ortakları tarafından üzerinde çalışılan beş The Lord of the Rings oyunu ile karşımıza çıkılacak.

Önümüzdeki 1 Yılda 5 LotR Oyunuyla Buluşacağız

Bahsi geçen oyunlardan üç tanesini aslında biliyoruz. Öyle ki bunlardan bir tanesi Free Range Games tarafından geliştirilen ve North Beach Games tarafından da yayınlanacak olan The Lord of the Rings: Return to Moria ve diğeri ikisi de Deadalic Entertainment tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan The Lord of the Rings: Gollum ve Electronic Arts yayıncılığında Capital Games tarafından mobil cihazlar için geliştirilen The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth olacak.

Bunların dışında, Private Division ve Weta Workshop ortaklığında geliştirilen dördüncü ve gizemli beşinci oyun hakkında herhangi bir şey söylenmiş değil. Ancak önümüzde bir yıllık bir süre olduğunu düşünecek olursak, yaz mevsiminde merak edilen detayları öğreneceğiz gibi görünüyor.

The Lord of the Rings: Return to Moria Hakkında

2023 yılının ilkbahar aylarında Epic Games Store mağazasına özel olarak çıkacak olan yeni oyun, kooperatif hayatta kalma yapısında olacak. Bizi kitap serisinin ötesine geçirecek ve Middle-Earth diyarının dördüncü çağına götürecek. Lord Gimli Lockbearer tarafından Sisli Dağlar bölgesine çağırıldığımız hikayeye göre, Dwarves birliğinin kontrolüne geçerek kayıp çalıntı malları Moria’dan almak durumunda olacağız.

Hayatta kalmak için güç birliği yapmanın yanı sıra, üretim yapmak, inşa etmek ve simgesel madenleri araştırmak durumunda kalacağız. Tabii ki bizleri bol bol tehlikeli durumlar da bekleyecek.

The Lord of the Rings: Gollum Hakkında

J.R.R. Tolkien tarafından yazılan hikayeye sadık kalınacak ve Gollum karakterine dair bilinmeyenlerin anlatılacağı aksiyon oyununda, Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri’nin yanındaki zamana kadar olan her şeyi öğreneceğiz.

The Lord of the Rings: Gollum, Baş Tasarımcı Martin Wilkes tarafından belirtilene göre çoğunlukla savaşın olmadığı bir oyun olacak. Yolunuza çıkan düşmanlarınızı silah kullanımı olmayacağı için doğrudan değil de, dikkatlerini dağıtarak gizlilik yolu ile ortadan kaldırmak durumunda olacaksınız. Bununla birlikte, arkadaşlarınızın yeteneklerinden de faydalanabileceğiniz zamanlar da olacak.

Oynanış açısından stilinizin ve vereceğiniz kararların da Gollum üzerinde bir etkisi bırakacağını söylemeden geçmeyelim. Smeagol ile karşı karşıya geldiği kişilik çatışmasında karanlık tarafın mı yoksa Smeagol’un mu kazanacağına doğrudan siz karar vereceksiniz.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth Hakkında

Capital Games tarafından Middle-Earth Enterprises işbirliğinde geliştirilmekte olan oyun, ücretsiz olarak oyuncuların ile buluşturulacak. The Lord of the Rings macerasının sunulacağı söylenen oyun, J.R.R. Tolkien edebi eserlerinden esinlenilecek ve hem eski hem de yeni oyunculara markanın fantastik dünyasını, macera, strateji ve sosyal rekabet deneyimi ile bir arada sunan Rol Yapma Oyunu olacak.

Etkileyici bir hikaye anlatımı, sıra tabanlı çatışma mekaniği, derin bir koleksiyon sistemi ve The Lord of the Rings ve The Hobbit evreninden birçok karakterinin yanı sıra, oynanış olarak evrene kazınmış olan çeşitli hikayelerdeki büyük kötülüklere karşı verilen savaşlar konu alınacak.

Exit mobile version