Nintendo Switch Sahipleri Kendi Oyunlarını Yapabilecek!

PlayStation 4 PS4 Oyunları Nintendo Switch ile Oynamak

Nintendo Switch sahiplerinin kendi oyunlarını yapabilmesine olanak sunmayı amaçlayan Game Builder Garage duyuruldu. Peki kendi oyunlarınızı yapmaya hazır mısınız?


Benzer İçerik: Nintendo Switch Fiyatlarına Neler Oluyor?


Nintendo Switch için Game Builder Garage Duyuruldu!

Kullanıcılara kendi küçük oyunlarını nasıl yaratabileceklerini ve daha sonrasında da bunları başka oyuncular ile nasıl paylaşabileceklerini öğretmeyi temel olan Game Garage Builder, resmi olarak tanıtıldı.

Nintendo, bunu “Adım adım derslerle oyun tasarımını ve görsel programlamanın temellerini öğretir.” olarak tanımlıyor. Bu dersler, temel mantık dizileri ile yedi farklı oyunun nasıl yapılacağını ya da şirketin anlatımı ile ‘nasıl programlanacağını’ öğretiyor.

Ayrıca bu derslere ek olarak kendi oyunlarınızı yaratabilmeniz için ücretsiz programlama özelliği sunuluyor. Şayet Nintendo Switch Online üyesi iseniz, oluşturduğunuz bu oyunları başka oyuncularla paylaşabilirsiniz ve onlar da indirerek, bu oyunları deneyebilirler.

Game Garage Builder, 11 Haziran 2021 tarihinde Nintendo Switch için yayınlanacak. Yaklaşık 30 dolar gibi bir fiyata sahip olan bu araç, kabaca 10,5 GB alanında bir yer kaplıyor.

Evde geçirdiğiniz zamanı değerlendirmenin farklı bir yolu olan bu araç, pek çok oyuncunun ilgisini çekecektir.

Peki siz Game Garage Builder hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni araç hoşunuza gitti mi ve bunu deneyecek misiniz? Bu araç hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version