Nintendo Direct Eylül 2021: Tüm Duyurular!

Düzinelerce Nintendo Switch oyunu tanıtıldı.

Geniş kapsamlı video sunumunda Nintendo’dan ve geliştirme ve yayın ortaklarından düzinelerce Nintendo Switch oyunu tanıtıldı. Nintendo Switch sahipleri, önümüzdeki yıl oldukça dolu! En son Nintendo Direct video sunumunda, Nintendo, bu yıl ve 2022’ye kadar konsola gelecek çok çeşitli oyunları ayrıntılı olarak açıkladı. Bazı oyunlar sunumdan kısa bir süre sonra piyasaya sürüldü. Nintendo Direct Eylül 2021 hakkında her şey bu içeriğimizde!


İlginizi Çekebilir: Nintendo Switch Pro Gereksiz Bir Yatırım mı Olacak?


Nintendo Direct Eylül 2021

Video özeti aşağıdaki gibidir:

Nintendo Direct Eylül 2021

Videoda ortaya çıkan bazı önemli noktalar şunlar:

Nintendo Switch Online + Genişleme Paketi: Ekim ayının sonunda Nintendo Switch Online’a klasik Nintendo 64 ve SEGA Mega Drive oyunlarıyla yeni bir üyelik geliyor. Çevrimiçi oyun, büyüyen NES ve Super NES oyunları kitaplığına erişim ve daha fazlası gibi bir Nintendo Switch Çevrimiçi üyeliğinin tüm avantajlarına ek olarak, üyeler ilk kez dört oyuncuya kadar çevrimiçi Mario Kart 64 gibi seçkin oyunları oynayabilir. Genişletilmiş hizmet için piyasaya sürülen klasik oyunların tam listesi ve gelecekte çıkacak daha fazla Nintendo 64 ve SEGA Mega Drive oyunları aşağıdaki gibi:

Nintendo 64 Oyunları

Gelecek Nintendo 64 Oyunları

SEGA Mega Drive Oyunları

Nintendo Switch Online üyeleri yakında orijinal Nintendo 64 ve SEGA Mega Drive kumandalarına benzeyen iki yeni kumandayı ön sipariş verebilecek. Bu kablosuz kumandalar, bu klasik oyunları Nintendo Switch Online’da oynamak için kullanılabilir. Nintendo Switch Online + Genişleme Paketi hakkında, çıkış zamanlaması ve fiyatı da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Kirby and the Forgotten Land

Nintendo Switch’teki bir sonraki Kirby macerası 3D’ye geçiyor! Bu yeni 3D platform oyununda oyuncular, tanıdık Kirby kopyalama yeteneklerini kullanarak alanlarda özgürce gezinebilirler. Geçmiş bir uygarlıktan terk edilmiş yapılarla dolu gizemli bir ortamı keşfederken Kirby’yi neler bekliyor? Kirby and the Forgotten Land’in 2022 baharında Nintendo Switch için çıkıyor.

Bayonetta 3

Bu şık, aksiyon dolu devam serisinin yeni fragmanı, Bayonetta’nın yeni bir görünümünü ve Bayonetta’nın iblisleri doğrudan kontrol etme yeteneği de dahil olmak üzere yeni mekaniği ortaya çıkararak ilk kez oynanış sergiledi. Bayonetta 3, 2022’de Nintendo Switch için çıkacak. Oyun hakkında daha fazla bilgi daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.

MONSTER HUNTER RISE: SUNBREAK

Capcom şu anda popüler Nintendo Switch oyunu MONSTER HUNTER RISE için devasa, ücretli bir DLC genişlemesi üzerinde çalışıyor. Genişleme, yeni eklenen hikayeleri, yerel ayarları ve canavarları, ayrıca yeni eklenen avlanma eylemlerini ve görev sıralamasını içerecek. MONSTER HUNTER RISE: SUNBREAK’in 2022 yazında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Splatoon 3

Bu serideki bir sonraki oyun, 4’e 4 savaşlarda yeni ve geri dönen aşamaların yanı sıra Splatoon oyunlarında daha önce hiç görülmemiş yeni silahlar içeriyor. Oyunun tek oyunculu hikayesinde memeliler geri dönüyor olabilir… peki bu ne anlama geliyor? 2022’de piyasaya sürülmesi planlanan Splatoon 3 ile ilgili ek ayrıntılar gelecek bir tarihte paylaşılacak.

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars

YOKO TARO ve Yosuke Saito’nun yaratıcı zihinlerinden büyüleyici bir deneyim ortaya çıkmak üzere. SQUARE ENIX’ten Voice of Cards: The Isle Dragon Roars’da oyuncular, yeteneklerinin – ve biraz da şansın – galiplerini belirleyeceği sıra tabanlı savaşlar da dahil olmak üzere kartlar aracılığıyla kendilerini ortaya koyan deneyimlerde karşı karşıya gelecekler. Bu yeni masaüstü RPG oyunu, 28 Ekim’de Nintendo Switch için çıkıyor. Oyuncular, sunumdan kısa bir süre sonra ücretsiz demoyu deneyebilir ve Voice of Cards: The Isle Dragon Roars’ı ön sipariş verebilirler.

Dying Light 2 Stay Human – Cloud Version

Bu acımasız açık dünya aksiyon RPG’sinde hayatta kalmak için hem parkurda hem de taktiksel savaşta ustalaşın. Çevrimiçi işbirliğinde tek başınıza veya en fazla üç kişiyle keşfedin**. Gün boyunca iktidarda olanların karanlık sırlarını açığa çıkarın, ardından geceleri enfekte olanların inlerini yağmalayın. Tarafları seçin ve Şehrin kaderine karar verin. Dying Light 2 Stay Human – Cloud Version 4 Şubat 2022’de Nintendo Switch için çıkıyor. Aynı gün oyun için ücretsiz bir demo da mevcut olacak.

Mario Party Superstars

Nintendo Switch için 29 Ekim’de çıkacak olan Mario Party Superstars’ın zamanı neredeyse geldi! Woody Woods, Yoshi’s Tropical Island ve Horror Land dahil olmak üzere Nintendo 64 döneminden birkaç klasik tahtanın geri döneceği ana Mario Party moduna ek olarak, Mario Party Superstars ayrıca Mt. Minigames’i içeren mini oyun modunu da içerecek.

Mario Golf

Super Rush DLC: Mario Golf: Super Rush’a daha fazla ücretsiz içerik geliyor. Sunumdan kısa bir süre sonra oyuna iki yeni oynanabilir karakter eklenecek: Koopa Troopa ve Ninji! Bu karakterlere ek olarak, iki yeni parkur eklenecek – karlı Blustery Basin ve çöl setli Spiky Palms – ve CPU rakiplerinin zorluk seviyesini değiştirme yeteneği.

Disco Elysium – The Final Cut

Bu çığır açan rol yapma macerasında, insanları sorgulayın ve 24 iç becerinin yardımıyla ipuçlarını ortaya çıkarın. Oyuncunun davranışları ve mevcut seçenekleri, bu becerileri nasıl geliştirdiklerine bağlı olarak değişecek ve hikayenin nasıl ilerlediğini doğrudan etkileyecektir. Disco Elysium – Final Cut, 12 Ekim’de Nintendo Switch’te dijital olarak, fiziksel sürüm ise 2022’nin başlarında piyasaya çıkıyor. Dijital sürüm için ön siparişler, sunumdan kısa bir süre sonra başlıyor.

STAR WARS: Knights of the Old Republic

Sevilen bir Star Wars oyunu Nintendo Switch’e geliyor. Büyüleyici gezegenlere uçun ve bu aksiyon, rol yapma ve macera karışımında Jedi, droidler ve serserilerle güçlerinizi birleştirin. STAR WARS: Knights of the Old Republic, 11 Kasım’da Nintendo Switch için çıkıyor. Oyun için ön siparişler sunumdan kısa bir süre sonra başlıyor.

Peki siz Nintendo Direct Eylül 2021 hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version