Nicholas Cage Dead by Daylight Oyununa Geldi!

Kendisini ölü gösterebilecek!

Nicholas Cage Dead by Daylight Oyununa Geldi!

Sonunda beklenen gün geldi ve Nicholas Cage Dead by Daylight evrenine de dahil oldu. Her ne kadar şimdilik Herkese Açık Test Aşaması sürecinde olsak da, üç haftadan az bir zaman sonra bütün platformlara gelmiş olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dead by Daylight Oyunları Geliyor


Summer Game Fest 2023 sunumunun en ilginç ve heyecan yaratan anlarından birisi, hiç şüphesiz ki Nicholas Cage ile karşılaşmak olmuştu. Dead by Daylight ile ilgili olarak yapılan duyuruda, ünlü Amerikalı aktörün oyuna ekleneceğini öğrenmiştik.

Nicholas Cage Dead by Daylight Evrenine Dahil Oldu

Dün itibarıyla Herkese Açık Test Aşaması ile sadece Steam mağazasında oyunculara sunulmuş iken, Nicholaes Cage bölümü de nihai versiyonu ile 25 Temmuz 2023 Salı günü bütün platformlarda satışa sunulacak.

Ünlü aktör Hayatta Kalan kadrosuna dahil olacak ve bizzat kendi sesini duyacağız. Ayrıca aktör benzeri hareket seti de bütünlüğü sağlayacak.

Oyunun kurgusuna göre Cage, film setinde hayatının rolünü icra eder iken The Entity tarafından çağrılıyor ve en kırıcı film eleştirmeninden dahil ölümcül katillere karşı hayatta kalmaya çalışacak. Karakterin kendisine özgü üç takviyesi olacak. Bunlardan Dramaturji, telaş ve rastgele etkiler ile içgüdülerinin baskın çıkmasına müsaade edecek. Sahne Ortağı ile katillerin işlemlerine daha derinlemesine iç bakış atabilmek için onları seyredebilecek iken, Ters Köşe ise karakterinin derinliklerine inerek kendisini ölü gösterebilecek.

Behaviour Interactive başkanı Mathieu Cote, Amerikalı aktörün Dead by Daylight evrenine dahil olmasından dolayı büyük bir heyecan duyduğunu söyledi. Ayrıca Cage’in tüm seslendirmeleri yaptığını, projenin her bir aşamasında yer aldığını ve yaptığı işe kendisini adamasının ve profesyonelliğinin emsalsiz olduğunu da sözlerine ekledi.

Exit mobile version