Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom Ertelendi

Yolun Sonu Biraz Daha Uzadı..

Bandai Namco, Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom’ı Nintendo Switch için erteleme kararını duyurdu. Yani Switch oyucularının merakla beklediği oyun Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom ertelendi.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Mega İndirim 2021 Başladı: Her Oyunda Geçerli Kuponlar!


Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom Switch Çıkış Tarihi Değişti

Youtube’a oyunun kısa bir switch videosunu da paylaşan Bandai Namco, oyunun yayınlanacağı tarihin 17.09.2021 olarak belirlendiğini açıkladı. Yayınlanan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Oyun daha önce geleneksel konsollar için yapılmıştı ve oyunun satışından sonra Switch için gelebileceği söylentileri çıktığında, kullanıcılar bu duruma çok sevinmişlerdi.

Bandai Namco, bu durumu doğrulamış ve çalışmalara başladığını açıklamıştı. Nitekim ekibin çalışma temposu bir aylık zamana sığmadı ve Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom ertelendi.

Ancak oyun ilk kez taşınabilir konsolda sunulacağı için nasıl bir performans göstereceği, haklı olarak merak konusu oldu.

Ni no Kuni 2: Revenant KingdomYayınlanan videoya göz attığımız zaman şu anda Switch performansı için herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor ama yapılan çalışmaların hala ne aşamada olduğunu tabi ki bilemiyoruz.

Bandai Namco, bunun yanı sıra  Switch kullanıcılarını sevindirecek bir haber daha verdi: Nintendo Switch kullanıcıları, The Lair of The Lost ve The Lair of a Timeless Tome DLC’lerine de sahip olacak.

Revenant Kingdom Hikayesi

Hatırlarsanız, Revenant Kingdom ilk olarak 2018’de piyasaya sürülmüştü.

Ding Dong Dell Krallığının prensi olan ana karakterimiz Evan, babasını kaybediyor ve taç giyme törenine saatler kala kendi krallığından kaçmak zorunda kalıyordu.

Fakat Evan, öyle asil kalpli bir kahramanımız ki, kendi krallığını geri almak için savaşmak yerine, herkesin huzur ve barış içinde yaşayacağı bir krallık kurma hayaliyle yaşıyor.

Ve bunun için yola çıkıyor.

Tabi bu yolculukta ülkemizi yönetecek ve söz sahibi olacak bir çok karakterle karşılaşıyoruz.

Bu kadar yeter, fazlası spoiler olmasın.

Bakalım bu hikayenin devamı nasıl şekillenecek..

Exit mobile version