NFS Unbound Ön-Yükleme Zamanları ve Dahası Ortaya Çıktı

EA Play Pro aboneleri Palace sürüm sahipleri avantajlı olacak...

Electronic Arts tarafından Need for Speed sayfası üzerinden yapılan yeni paylaşım ile platformlara göre NFS Unbound ön-yükleme zamanları, teknik özellikler ve dahası da netlik kazandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Need for Speed Unbound Speed Race Oynanış Videosu


Üç yıllık bir aranın ardından, en uzun soluklu yarış serilerinden olan Need for Speed’in yeni oyunu çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Burnout ile adını duyurmuş olan Criterion Games, bildiğiniz gibi Ghost Games sonrasında yeniden serinin direksiyonunu devralmış ve Need for Speed Unbound için de kolları sıvamıştı.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmiş olan yeni oyunun standart sürümü, 2 Aralık 2022 tarihinde satışa sunulacak. Önümüzde yaklaşık bir haftalık bir zaman kalmışken, resmi sayfa üzerinden paylaşılan detaylar ile merak edilen birkaç konu daha açıklığa kavuştu.

need-for-speed-unbound-duyuruldu

NFS Unbound Ön-Yükleme Zamanları Duyuruldu

Bildiğinizi gibi EA Play aboneleri için on saatlik deneme süresi 29 Kasım 2022 tarihi itibarıyla başlayacak. Aynı gün içerisinde EA Play Pro ve oyunun Palace sürümünü almış olanlar için erişime açılacak.

Amerika menşeli yayıncı, Need for Speed Unbound ön-yükleme zamanını PC ve Xbox Series için bugün TSİ 19:00 sıralarında başlayacak. Steam kullanıcıları ise 28 Kasım 2022 Pazartesi günü TSİ 19:00 sıralarında indirebilecekler.

PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında Palace sürümü için ön-yükleme tarihi 26 Kasım 2022 Cumartesi günü TSİ 10:00 olarak belirlenmiş iken, standart sürüm için de 30 Kasım 2022 Çarşamba günü TSİ 19:00’ı beklemek gerekecek.

PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarında 4K çözünürlükte 60 FPS ve Xbox Series S üzerinde de 1280p çözünürlükte 60 FPS akıcılığında oynanacak olan Need for Speed Unbound için güncel PC gereksinimleri ise şöyle;

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version