New World Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı ile Dikkat Çekiyor

Amazon Games tarafından geliştirilen oyun, sağlam bir başlangıç yaptı.

New World Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı ile Dikkat Çekiyor

New World eş zamanlı oyuncu sayısı ile etkileyici bir başlangıca imza attı. Birçok kez ertelenmesine rağmen, oyuncuların ilgisi bir hayli büyük. Peki aynı anda kaç kişi Amazon Games oyununu oynadı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amazon ve Epic Games Uygulamaları Microsoft Store’a Geliyor


Açık dünya MMO oyunu olan New World, esasen 25 Ağustos 2020 tarihinde satışa sunulacaktı. Ne var ki üç defa ertelenme haberiyle karşılaşmıştık. En nihayetinde 28 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulan New World, görünüşe göre oyuncuların ilgisini kaybetmemiş.

Bir kaza eseri doğaüstü Aeternum adasında kendilerini bulan oyuncular, hem tehlike hem de çatışma, araştırma ve güçlenmez için sonsuz fırsatlar ile dolu bu adada kendilerine yeni bir yol çiziyorlar.

Herhangi bir sınıf seçiminin olmadığı, tek başınıza veya küçük bir ekip olarak veya PvE veya PvP modlarında büyük bir ordu olarak gerçek zamanlı çatışmalara girebildiğiniz New World oyununda bütün seçimler sizin elinizde olacak.

New World Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Kaç Oldu?

Dün itibarıyla çıkışını gerçekleştirmiş olan New World eş zamanlı oyuncu rekoru ile dikkat çekiyor. Oyuncuların oyuna olan ilgisinin bir hayli yüksek olduğunu söylemek fazlasıyla mümkün. Öyle ki, ilk günden 707.230 oyuncu eş zamanlı tarafından oynandı. Bu da New World’ü, çıkış gününde en fazla oynanan oyunlar listesinde ikinci sıraya yerleştirmiş oldu. İlk sıradaki oyun ise Counter-Strike: Global Offensive. Son yirmi dört saat içerisindeki veriler karşılaştırıldığında, Amazon Games oyunundan elli bin farkla, 757.827 eş zamanlı oyuncu ile zirvede yer alıyor. Bu ikiliyi DOTA 2, yeni adıyla PUBG: Battleground ve Apex Legends takip ediyor. DOTA 2 oyununun eş zamanlı oyuncu sayısı 555.891 olarak görülüyor.

New World Sistem Gereksinimleri

28 Eylül 2021 itibarıyla satışa sunulmuş olan oyunu bilgisayarınızda oynayabilmek için Intel Core i5-2400 / 4 çekirdekli AMD 3Ghz işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 670 2GB veya AMD Radeon R9 280 ekran kartlı bir bilgisayar işinizi görecektir.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version