New Tales From the Borderlands Resmen Duyuruldu

Takviminizde 21 Ekim'e işaret koyun!

New Tales From the Borderlands Resmen Duyuruldu

GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında sahneye çıkan Gearbox Üst Yöneticisi Randy Pitchford, birkaç gün önce sızdırılan New Tales from the Borderlands oyununu resmi olarak duyurdu. 21 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulacağı söylenen oyunun ilk fragmanı ve detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilenler


Hatırlayacağınız üzere yeni oyun, ilk olarak IMDA Singapur tarafından yapılan derecelendirme ile ortaya çıkmıştı. Çok geçmeden Amazon üzerindeki listeleme detayları ile oyunun PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olduğunu öğrenmiştik.

New Tales from the Borderlands Sonunda Duyuruldu

Fütüristik Pandora gezegeninde gideceğimiz devam oyununda, Anu isimli bir bilim insanı ve kardeşi Octavio ve Fran isimli bir başka karakterin başından geçenler anlatılacağı söyleniyor. Hikayeye göre bu üçlü, iyileştirme güçleri olan bir kristali kullanmanın yollarını arıyormuş. Ne var ki bu süreçte Anu, Octavio ve Fran, kristalin kontrolünü eline geçirmek isteyen büyük bir şirketle de mücadele halinde olacak.

Senaryonun ilerleyişi boyunca, belirli noktalarda da bu üç ana karakteri dönüşümlü olarak kullanacak ve hikayeye etkisi olarak diyalog ve eylem seçimlerinde bulunacağız. Ayrıca insanlar, robotlar ve yaratıklar olmak üzere farklılık düşmanlar ile mücadele halinde olacak iken, zaman zaman ekranda çıkacak olan tuşlara basmamız gerekecek, ki bu önceki oyunda da olağan bir durumdu. Yani oynanış açısından pek bir farklılık görünmüyor. Zaten resmi duyuruya özel olarak yayınlanan fragman ile yeni oyun hakkında yeteri kadar fikir sahibi de oluyoruz.

Exit mobile version