New Tales from the Borderlands PC Gereksinimleri Belli Oldu

Bakalım ülkemizde ne zaman satın alıma açılacak?

Yeni yan senaryolu Borderlands ile buluşmaya az bir zaman kaldı. Hatırlayacağınız üzere dün, geliştirilme süreci tamamlanmıştı. 2K ve Gearbox Software, yeni yaptıkları açıklama ile New Tales from the Borderlands PC gereksinimleri için de merak edilen detayları ortaya çıkarttılar.


İlginizi Çekebilir: New Tales from the Borderlands Geliştirilme Süreci Tamamlandı


New Tales from the Borderlands PC Gereksinimleri Detayları

Geliştirici ve yayıncı tarafından açıklanan resmi detaylara göre, oyunu PC üzerinde oynamak isteyen oyuncuların en aşağı Intel Core i5-4690K veya AMD Ryzen 3 1300X işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 470 ekran kartlı bir sisteme ihtiyaçları olacak.

PPgTSPCc8iXtyFJqsqtLoM-1200-80

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

New Tales from the Borderlands Konusu

Fütüristik Pandora gezegeninde gideceğimiz devam oyununda, Anu isimli bir bilim insanı ve kardeşi Octavio ve Fran isimli bir başka karakterin başından geçenler anlatılacağı söyleniyor. Hikayeye göre bu üçlü, iyileştirme güçleri olan bir kristali kullanmanın yollarını arıyormuş. Ne var ki bu süreçte Anu, Octavio ve Fran, kristalin kontrolünü eline geçirmek isteyen büyük bir şirketle de mücadele halinde olacak.

Senaryonun ilerleyişi boyunca, belirli noktalarda da bu üç ana karakteri dönüşümlü olarak kullanacak ve hikayeye etkisi olarak diyalog ve eylem seçimlerinde bulunacağız. Ayrıca insanlar, robotlar ve yaratıklar olmak üzere farklılık düşmanlar ile mücadele halinde olacak iken, zaman zaman ekranda çıkacak olan tuşlara basmamız gerekecek.

Exit mobile version