Never Alone Devam Oyunu Never Alone 2 Tanıtıldı

Nuna ve Fox ile yine, yeni, yeniden!

Never Alone Devam Oyunu Never Alone 2 Tanıtıldı

Geçtiğimiz yıllarda gündeme gelen Never Alone devam oyunu Never Alone 2, Triple-i Initiative sunumu sırasında karşımıza çıktı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Beklenen Oldu ve The Rogue Prince of Persia Duyuruldu!


Bir İnyupik (Alaska eyaletinin kuzey ve kuzeybatısında yaşayan İnuit kolundan bir Eskimo halkı) kızı Nuna ile bir kutup tilkisinin macerasının anlatıldığı Never Alone, 2014 yılında satışa sunulmuştu. Sekiz bölümden oluşan ve sonu gelmeyen tipinin kaynağını bulmaya çalıştığımız hikayesi boyunca, çeşitli bulmacaları da çözmeye çalışıyorduk.

İlk Oyunu Sevenlere Müjde: Never Alone 2 Geliyor!

Cook Inlet Tribal Council ile E-Line Media ortalığında Upper One Games tarafından geliştirilen oyun için devam niteliği taşıyan ve ilk olarak 2022 yılında haberdar olduğumuz Never Alone 2, sonunda resmen tanıtıldı.

Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi bulunmayan oyun, E-Line Media tarafından PC (Steam) için geliştiriliyor ve Humble Games tarafından da yayınlanacak. Bir kez daha Nuna ve Fox ikilisi ile buluşacağımız Never Alone devam oyunu, bütün bir topluluğu tehdit eden gizemi çözmeye çalışacağımız ve ödüllü İnyupik yazar tarafından nesillerden nesillere aktarılmış gelenekler ve hikayelerden esinlenilerek yazılmış özgün bir macera sunacak.

Senaryo sırasında yolumuz donmuş ovalardan ve ağaçlık vadilerden geçecek iken, vahşi doğa boyunca ruhlar ile iletişim kuracak ve yerli Alaska halkının yıllar içerisinde nasıl hayatta kaldığını da öğrenme fırsatımız olacak.

Exit mobile version