NetherRealm Marvel Dövüş Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir!

O bir kuş hayır o bir uçak hayır hayır o MARVEL.

NetherRealm Marvel Dövüş Oyunu

Mortal Kombat ve Injustice geliştiricisi NetherRealm Studios, yeni bir söylentiye göre Marvel dövüş oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Söylenti, sektörün içinden Daniel Richtman ile başlıyor, ancak bağlamda söylentiye biraz daha fazla ağırlık verebilecek birkaç başka kışkırtıcı ipucu da var. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers Macerası Başlamadan Bitti!


NetherRealm Marvel Dövüş Oyunu Geliştiriyor

Mortal Kombat ve Injustice geliştiricisi NetherRealm Studios, yeni bir söylentiye göre Marvel dövüş oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Daniel Richtman, NetherRealm’in şu anda bir Marvel dövüş oyunu üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Marvel Comics karakterleri birçok kez dövüş oyunlarında yer aldı ve NetherRealm, kendi başına çizgi romanlarla ilgili birkaç oyuna da sahip, bu yüzden mükemmel bir uyum ile ortaya harika bir iş çıkabilir.

Richtman son olarak NetherRealm Marvel dövüş oyununun şimdilik yeni nesil konsollar için geliştirilmekte olduğunu belirtti. Henüz hikaye ve tahmini çıkış tarihi hakkında elde tutulur bir bilgi yok. MinnMaxx’ten Ben Hanson, NetherRealm’den Ed Boon’la 2019 yılındaki bir röportajdan bir klibi yayınlayarak, stüdyonun en azından Marvel ile konuştuğunu belirterek söylentileri iyice körükledi.

Söz konusu röportajın ayrıntılarına yukarıdan göz atabilirsiniz. NetherRealm’in çizgi roman kahramanlarıyla olan ilk macerası 2008’deki Mortal Kombat vs. DC Universe ile başladı. 2013’te NetherRealm Studios, Injustice: Gods Among Us ile tam bir DC dövüş oyunu geliştirdi ve bunu 2017’de Injustice 2 ile taçlandırdılar. En son Mortal Kombat 11 geliştiren ekibin henüz resmi olarak yeni oyunlarının ne olacağı belirsizliğini koruyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Olası bir Marvel vs DC dövüş oyunu için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlardan bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version