Netflix Games Kütüphanesine Hades de Ekleniyor: İşte Tarihi!

İki haftadan az bir zaman var!

Netflix Games Kütüphanesine Hades de Ekleniyor!

Netflix Games kütüphanesine Hades de adını yazdıracak. Netflix ve Supergiant Games tarafından yapılan açıklama ile sevilen roguelike oyunu, bu ay içerisinde aboneler ile buluşturulacak.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Mart 2024 Oyunları Duyuruldu


Dizi-film şirketi Netflix, oyun bölümünde kaliteli içerikler sunmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi GTA: The Trilogy – The Definitive Edition ile hem abone sayısı hem de oyun indirme sayıları muazzam bir sıçrayış görmüştü. Şimdi de Netflix kütüphanesine Hades oyununun da eklenmesi ile aboneleri bir başka kaliteli deneyim de bekliyor.

Netflix Games Kütüphanesine Hades Oyunu Ne Zaman Eklenecek?

Eğer bir aksilik olmaz ise 19 Mart 2024 Salı günü eklenecek olan Supergiant Games oyunu, iOS tabanlı cihazlar üzerinde oynanabilecek. Ne var ki bunun için iPhone veya iPad cihazınız için 16.0 güncellemesini indirmiş olmanız gerekiyor.

2018 yılındaki Erken Erişim aşaması sonrasında 2020 yılının Eylül ayında MacOS, Steam ve Switch için, sonrasında da PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Oyuna adını veren Yunan tanrısının oğlu Zagreus rolündeyiz ve Olimpos Dağı’na ulaşmak için yeraltı dünyasından kaçmaya çalışıyoruz. Roguelike türündeki Hades, her bir turda oyuncuları içerisinde düşmanların cirit attığı ve çeşitli ödüller ile dolu rastgele bir şekilde dağılmış odalar ile karşılıyor.

Her ne kadar iOS sürümüne özel kontrol şeması bulunacak olsa da, bir kontrol kolunu Bluetooth üzerinden cihazınıza bağlayarak da oynayabilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version