Need for Speed Unbound – Volume 3 Geliyor!

Yeni oyun modları, kozmetik eklentiler ve dahası...

Need for Speed Unbound - Volume 3 Geliyor!

Electronic Arts ve Criterion Games, yaptıkları duyuru ile Need for Speed Unbound – Volume 3 için tarih verdiler. Arkadaşlarımız ile katılabileceğimiz yeni oyun modları ve kozmetik eklentiler ile gelecek olan Volume 3 ile ilgili tüm detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 5. Sezon, New Dawn Adıyla Başlıyor


Need for Speed Unbound – Volume 3 Ne Zaman Geliyor?

Electronic Arts’ın hıza doymayan son yarış efsanesi Need for Speed Unbound’a ikinci büyük güncelleme geliyor. Oyuncuların birlikte katılabileceği bir dizi mücadele ve yeni tecrübe puanı kazanım yolları içeren Need for Speed Unbound Volume 3, 20 Haziran’da bedava olarak sunulacak!

Need for Speed Unbound Volume 3 güncellemesi ile birlikte yeni yarışlar, çalma listeleri, tecrübe puanı kazandıran günlük ve haftalık yeni mücadeleler, kozmetik eklentiler, modifiye imkanları ve Geleceğe Dönüş’ün efsanevi aracı 1981 model DMC Delorean gibi yeni araçlar oyuncularla buluşacak.

Yeni güncellemede oyuncular bir araya gelerek Linkups modunda, beceri isteyen gösteri yarışlarına katılabilecekler. Bu mücadelelerin sonunda da DMC Delorean gibi büyük ödüllerin kapıları aralanacak. Volume 3 güncellemesiyle aynı zamanda Speed Pass özelliği de geliyor: Lakeshore’daki etkinliklerden ödül kazanmanın yepyeni bir yolu!

Volume 3 güncellemesi ile birlikte Need for Speed Unbound’a gelen yenilikler şu şekilde:

Exit mobile version