Need for Speed Unbound Speed Race Oynanış Videosu

Yeni oyunun tanıtımları devam ediyor...

Need for Speed Unbound Speed Race Oynanış Videosu

Electronic Arts ve Criterion Games tarafından Need for Speed Unbound Speed Race etkinliği oynanış videosu yayınlandı. Birden fazla etkinliğin gösterildiği videoyu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.


İlginizi Çekebilir: Yeni NFS Unbound Fragmanı, Takeover Event’ı Gösteriyor


Need for Speed serisinin yeni oyunu ile buluşmaya az bir zaman kaldı. 6 Ekim 2022 tarihinde duyurulmuş olan Unbound, 2 Aralık 2022 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Eğer EA Play abonesiyseniz, 29 Kasım 2022 tarihinde ise on saatlik bir süreyle deneyebilmeniz de mümkün olacak.

Need for Speed Unbound Speed Race Videosu Yayınlandı

Duyurusundan bu yana yayınlanan videolar ve yapılan açıklamalar ile bizleri nasıl bir oyunun beklediği hakkında fikir sahibi olmuştuk. Önümüzde iki haftadan da az bir zaman kalmışken, yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Serinin Youtube kanalı üzerinden Speed Race oynanış videosunun başlarında, rakiplerimiz ile bir araya geldiğimiz Meetup kısmını görüyoruz. Burada, etkinlik başlamadan önce iddiaya girme işlemi de gerçekleştirebiliyoruz. İddiayı kazanmak için, elbette yarışı kazanmak gerekecek.

Günün gece ve gündüz olmak üzere iki farklı zamanını görmenin yanı sıra, şehirde dolaşan yayaları da görebilmek mümkün oluyor. Bu sayede, daha canlı ve daha gerçekçi bir şehir ortamı görebiliyoruz. Ayrıca varoşlar, fabrikalar, gökdelenler ile kentsel alanlar ve daha pek çok şeyi de oynanış videosunda ekranımıza geliyor.

Need for Speed Unbound Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version