Need for Speed Unbound Resmen Duyuruldu

Bizleri bilhassa görsel açıdan ilginç bir oyun bekliyor...

Need for Speed Unbound Resmen Duyuruldu

Need for Speed Unbound, serisinin resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ilk fragman ile hem duyuruldu hem de görücüye çıktı. 2 Aralık 2022 tarihinde PC (Epic Games Store, Origin ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyun ile ilgili ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Space Remake Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Son aylarda sızıntı bilgiler ile sık sık karşımıza çıkan yeni Need for Speed ile sonunda tanışmamızı gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta içerisinde aktarılan bilgiler ile uyumlu olarak A$AP Rocky müziğinin eşlik ettiği ve oynanışa dair fikir sahibi de olduğumuz duyuru fragmanına ve resmi olarak açıklanan ilk detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz. Bahsi geçen detaylar, esasen Japon perakendeci Neowing tarafından sızdırılmış olsa da, duyuru ile resmiyet kazanmış oldular.

Resmi Need for Speed: Unbound Detayları Ortaya Çıktı

Electronic Arts ve Criterion Games tarafından duyuruya ek olarak verilen bilgilere bakılırsa, bizleri yine polis kovalamacaları bekleyecek. Hedefimiz ise zamana karşı yarışıp, Lakeshore – The Grand adı altındaki nihai sokak yarışı için her hafta kalifiye olmak. Oynanış boyunca, garajımıza önceki oyunlarda olduğu gibi araba ekleyip özelleştirebileceğiz. Ayrıca tercihimize göre kıyafet giyebilmemiz de mümkün olacak.

Daha önceden sızdırılan bilgiler de teyit edildi diyebiliriz. Anime tarzı görüntüler ile fotoğraf kalitesinde görselliğin bir araya geleceği Need for Speed Unbound oyununda, yüksek hızlara ulaşabileceğiniz Burst Nitrous dahil yeni bir alet kutusuna erişimimiz olacak.

Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi, arabalarınızı özelleştirmenin yanı sıra süsleme yapabilmek de mümkün olacak. Bu noktada, özel teçhizatlar dahil dünya genelindeki son modayı kullanarak Meetup sistemi ile tarzınızı öne çıkartabileceksiniz. Bununla birlikte, yarış galibiyetlerinde kullanabileceğiniz özel pozlar da olacak.

Halihazırda Epic Games Store ve Steam üzerinden ön-sipariş ile alabildiğiniz Need for Speed Unbound’u ve çıkışından önce satın almanız durumunda, üç gün erkenden erişim hakkı, Driving Effects paketine ek olarak, süslemeler, plaka, afiş sanat çalışması, çıkartmalar ve çok oyunculu moda adım atar atmaz da hesabınıza yüz elli bin dolar eklenecek.

Oyunun bir de Palace sürümü olacak ve dört özel araba, kıyafet ve Driving Effect paketi, süslemeler, plaka, karakter pozu ve afiş sanat çalışması ile gelecek.

Son olarak, oyunun orijinal müzikleri Fransız Brodinsky tarafından bestelenmiş iken A$AP Rocky ve AWGE gibi önemli isimlerin şarkıları da bizleri bekleyecek iken, Electronic Arts tarafından yayınlanan liste ile oyunda bulunacak olan araç listesinin tamamına buradan ve Lakeshore haritasına da buradan bakabilirsiniz.

Need for Speed Unbound Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Need for Speed Unbound Fiyatı

Steam

Epic Games Store

 

Exit mobile version