Need for Speed Mobile Oynanış Videosu Sızdırıldı

Bakalım resmi duyuru ne zaman gelecek?

Need for Speed Mobile Oynanış Videosu Sızdırıldı

Need for Speed için geliştirilme aşamasında olan iki oyun bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Criterion Games stüdyosuna ait iken, diğeri ise Tencent bünyesinde devam ettiriliyor. Yakın bir zaman önce de Need for Speed Mobile için bir oynanış videosu sızıntısı yaşandı.


İlginizi Çekebilir: Yeni Need for Speed’den İlk Görüntüler Sızdı


Adından da anlayabileceğiniz üzere mobil cihazlar için geliştirilmekte olan bu gizemli Need for Speed oyunu, bu yılın başlarında bir dizi iş ilanı ile ortaya çıkmıştı. Tencent bünyesinde olup da Call of Duty Mobile ve Pokemon Unite ile tanıdığımız Timi Studio tarafından üzerinde çalıştığını biliyoruz.

İlk Need for Speed Mobile Oynanış Videosu Gün Yüzüne Çıktı

Her ne kadar Electronic Arts mobil oyun hakkında herhangi bir açıklama yapmamış olsa da, Reddit üzerinden paylaşılmış olan oynanış videosu ile ilk kez görme fırsatımız oldu.

Gerçekleştirilen son testten alındığı söylenen kırk beş saniyelik videoda, gece-gündüz geçişi dikkat çekiyor. Sızıntıyı gerçekleştiren kişi tarafından aktarılana göre, Unreal Engine 4 motoru kullanılarak geliştirilmekte olan Need for Speed Mobile bir dizi değişikliklere karşın Need for Speed Heat oyunundaki haritasını bütünüyle kullanılıyormuş.

Halihazırdaki test versiyonunda herhangi bir hikayenin ve polislerin bulunmamasının yanı sıra McLaren F1, Lamborghini Aventador SVJR ve Gallardo olmak üzere seçilebilir sadece üç araba varmış. Kontrol mekaniğine de değinen kullanıcı, Need for Speed Edge ile benzerlik gösterdiğine dikkat çeker iken, birkaç yanlama desteği efektinin de bulunduğunu sözlerine ekliyor.

Bakalım Electronic Arts ve Tencent, beklenen duyuruyu ne zaman yapacaklar? Yapılan testlere bakılırsa, bunun için fazla beklemeyecekmişiz gibi görünüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version