Need for Speed: Hot Pursuit Remaster Çıkış Tarihi!

Heyecanlanmalı mıyız?

Need for Speed Hot Pursuit Remaster

2010 yılında Criterion Games tarafından geliştirilen NFS: Hot Pursuit’in tekrar elden geçirilmiş versiyonu mevcut nesil için geliştirilme aşamasında. Söylentilere göre Need for Speed: Hot Pursuit bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Need for Speed: Hot Pursuit Remaster yolda. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: En İyi Yarış Oyunları Anketi – 2020


Need for Speed: Hot Pursuit Remaster Yolda

VentureBeat’ten Jeff Grubb’un aktardığı bilgilere göre 2010 yılında Criterion Games tarafından geliştirilen NFS: Hot Pursuit’in tekrar elden geçirilmiş versiyonu mevcut nesil konsollar ve PC için geliştirilme aşamasında. Oyun şimdiden Amazon’da listelendi. Çıkış tarihi ise 13 Kasım olarak belirtilmiş durumda. Electronic Arts geçtiğimiz EA Play Live etkinliği kapsamında bu yıl 7 oyun piyasaya süreceklerini açıklamıştı.

Firma hayranları heyecanlandıracak remaster projeler üzerinde çalışıyoruz açıklaması yaptı. Command and Conquer Remastered Collection bu ayın başlarında oyuncuların beğenisine sunuldu. Geriye kalan 6 proje hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarıyor olacağız.

Son olarak EA geçen sene Steam ile ortaklığını duyurmuş ve EA oyunlarının yakında Steam’e geleceğini açıklamıştı. Star Wars Jedi: Fallen Order’ın yayınlanmasıyla başlayan bu ortaklığa artık birçok oyun da dahil edildi. Steam’e eklenen tüm EA oyunlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. EA Access’in de yakında (sonbahar dönemi) Steam’e geleceği bilgisini paylaşmadan geçmeyelim.

Oyun Hakkında: Need for Speed ​​Hot Pursuit sizi dünyanın en hızlı ve en güzel otomobillerin direksiyonunun başına geçirtiyor. Burnout serisinin arkasındaki ödüllü stüdyo Criterion’dan Hot Pursuit, yarış oyunu kültürünü yepyeni bir boyuta taşımakta. Need for Speed ​​oyununda arkadaşlarınızla savaşırken tutkulu yarışlar, yoldan çıkarmalar ve kaçamaklar yapacaksınız.

Need for Speed ​​Autolog ve bağlantılı sosyal rekabetin yenilikçi yaklaşımı sayesinde, Hot Pursuit deneyiminiz konsolun ötesine geçerek oyununuzu sürekli yeni ve benzersiz yönlere taşımakta. Lider tablosu özelliği ile arkadaşlarınızın rekorlarını kırabilir ve otobanların yeni lideri siz olabilirsiniz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version