NCSoft’un Yeni Oyunu Project LLL Olacak

Bizleri ilginç bir oyun bekliyor...

NCSoft'un Yeni Oyunu Project LLL Olacak

Guild Wars ve Lineage ile tanıdığımız ve son olarak MMO Horizon iddiası ile gündeme gelen NCSoft’un yeni oyunu Project LLL duyuruldu. 2024 yılı içerisinde çıkması beklenen oyun, konsollar ve PC için geliştiriliyormuş.


İlginizi Çekebilir: Horizon MMO Oyunu Geliştiriliyormuş


Projenin başında bulunan Seeder Jaehyun Bae tarafından verilen detaylara bakılırsa, Unreal Engine ile geliştirilmekte olan Project LLL, üçüncü kişi bakış açısından oynanacak ve açık dünya bir bilim-kurgu MMO olacak. Bizlere devasa bir açık dünya sunulacak iken, kara alanı ise tek bir ortama bağlı olacakmış.

NCSoft’un Yeni Oyunu Project LLL Detayları

Oyunun hikayesi geçmişte yaşanan bir olaya bağlı olarak tarihin farklı şekilde ilerlediği bir dünyada geçecek. Öyle ki, yıkıma uğramış Seul, onuncu yüzyıl Bizans İmparatorluğu ve yirmi üçüncü yüzyıl aynı evrende yaşanacak. Bununla birlikte, ‘teknolojinin sınırsız bir şekilde gelişmesi ile insan olmanın anlamının değişip değişmeyeceği’ ve ‘farklı teknoloji seviyelerine sahip grupların birbirleri ile karşılaşamaları durumunda sonuç ne olurdu’ sorularının da cevapları aranacakmış.

Project LLL evreni için Foundation ve Dune romanlarından ve Philip K. Dick’in çalışmalarından, teknoloji, insani adalet ve alternatif tarih temaları için de Blade Runner (Bıçak Sırtı), Total Recall (Gerçeğe Çağrı) ve The Man in the High Castle (Yüksek Şatodaki Adam) filmlerinden esinlenilmiş. Karakterler ise bu defa hazır olarak sunulacak. Yani isimleri, fon hikayeleri ve cesaretleri olacakmış.

Bae, son dönemde popüler olan looter shooter veya battle royale türünden farklı bir oyun sunmayı istediklerini dile getiriyor. Geçmişteki oyunlarından farklı oynanış stili ve elementleri olan yeni bir fikri mülkiyet ile kendilerine özel bir pazar yaratmayı istiyorlarmış. Ayrıca topluluk ile ilk ön-gösterim için de oldukça heyecanlılarmış.

Project LLL ile ilgili ilk detayları ne zaman alacağımız merak konusu ve o zamana kadar da, şimdilik elimizde aşağıdaki duyuru fragmanı var. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version