NCSOFT Project M Oyununu Duyurdu

Film gibi oyun deneyimi bizi bekliyor...

NCSOFT Project M Oyununu Duyurdu

NCSOFT Project M oyununu duyurdu. Her ne kadar şu durumda çıkış tarihi ve platformları belli olmasa da, gerçeğe yakın görselliği ile etkileşimli film diyebileceğimiz oyun hakkındaki ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Quantic Dream Orta Çağ Oyunu da mı Geliştiriyor?


Birincil olarak Lineage ve Guild Wars gibi devasa çevrimiçi çok oyunculu rol yapma oyunlarının dağıtımcılığı ile tanıdığımız Güney Kore menşeli oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan NCSOFT Project M isimli etkileşimli film gibi oyunu duyurdu. Şimdilik sadece konsollar için geliştirildiği söylenmiş olsa da, net bir platform ve çıkış tarihi bilgisi verilmiş değil. Ancak Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor olmasına bakarak PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacağını tahmin edebiliriz.

NCSOFT Project M ile Gerçekçi Bir Deneyim Sunacak

Quantic Dream tarafından geliştirilmiş olan oyunları anımsatan Project M, hikayenin ve buna bağlı olarak da finalin oyuncunun kararlarına bağlı olarak değiştiği bir ilerleyiş ile karşımıza çıkacak. NCSOFT stüdyosunun kendisine ait son teknolojileri ile gerçeğe yakın grafiklerin, sinematik üretimin, detaylı karakter ifadelerinin ve hareketlerinin oluşturulduğunu görebiliyoruz. Ayrıca üç boyutlu tarama, hareket yakalama çalışmaları ve çeşitli görsel efektler de grafik motorunu destekleyecek şekilde kullanılıyor.

Hikaye olarak bir restoranda gizemli bir cismin etkisi ile yaşanan patlama ile ölen kız arkadaşı için intikam yemini etmiş olan bir karakteri yöneteceğimiz Project M oyununda, fragmanda da gördüğümüz üzere ekranda çıkan tuşlara basarak girdiğimiz bolca aksiyon sahnesi ile karşılaşacağız.

NCSOFT’un personelini deney yapmak için cesaretlendiren yeni açık araştırma ve geliştirme kültürü olan NCing’in ilk resmi gayreti niteliği de taşıyan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz!

Exit mobile version