NBA Oyuncularının 2K20 Maçları Nasıl Canlı İzlenir?

Mücadele Devam Ediyor!

NBA’de liglerin ertelenmesinin ardından basketbolun büyük yıldızları mücadelesine NBA 2K20’de devam etmekte. ESPN’nin düzenlediği Corona Virüs (Covid-19)’a karşı yardım amaçlı NBA 2K20 turnuvası  tüm hızıyla devam ediyor. Peki NBA oyuncularının 2K20 maçları nasıl canlı izlenir?


Benzer İçerik: NBA Oyuncuları Kozlarını Oyunda Paylaşacak


NBA Oyuncularının 2K20 Maçları Nasıl Canlı İzlenir?-

İlk turun son dört maçının 5 Nisan’da tamamlanmasından sonra, çeyrek finale kalan sekiz oyuncu Harrell, Hachimura, Booker, Drummond, Jones Jr., Ayton, Young ve Beverley maçlarda bizler ile olacak. Yarı finaller ve finaller 11 Nisan Cumartesi günü ESPN’de yayınlanacak. Finaller ayrıca tüm diğer platformlarda izlenebilecek.

Turnuvayı kazanan oyuncu kendi seçtikleri bir Corona Virüs (Covid-19) ile ilgili bir hayır kurumuna 100.000 Dolar bağışlayacak. Ayrıca Twitch yayınları içerisinde yapılan tüm bağışlar ve reklam gelirlerinin bir kısmı farklı hayır kurumlarına bağışlanacak.

NBA 2K20 Maçları Nasıl Canlı İzlenir?

NBA’in 16 yıldızından oluşan NBA 2K20 turnuvası şu anda devam ediyor ve 1. Tur 5 Nisan’da sona erecek. NBA sezonu ertenlemişken oyuncular maçlarına sanal dünyada devam ediyor. Çeyrek finaller 7 Nisan Salı günü başlıyor. Maçlar NBA’in resmi Twitch hesabında ve ESPN’nin sitesinden izleyebilirsiniz.

NBA 2K20 turnuvasında İlk turlar geçildi. 16 Oyuncu ile başlanan turnuvada gerçekleşen ilk eleme ile geriye sekiz oyuncu kaldı. Turnuvada yapılan karşılaşmalar hem eğlenceli hemde zevkli geçiyor. Maçlar oynanırken oyuncuların reaksiyonlarını izlemek çok keyifli olduğunu söylemeliyiz.

Gerçekleşen maçları bütün maçları izlemek için buraya tıklamanız yeterli.

Dünyada ki duran spor dünyasında ilk olarak NASCAR yönetimi FOX Sports ile birlikte yarışlarını dijital dünyaya taşımıştı. Fox Sports üzerinden yayınlanan NASCAR Serisi yayın saatini yine NASCAR ile doldurarak izleyicileri bu heyecandan uzak tutmamayı hedeflemişti.

Sizlerin bu konu hakkında ki düşünceleri nedir? Sizce diğer etkinliklerde dijital olarak devam ettirilebilir mi?

Exit mobile version