NBA Oyuncuları Kozlarını Oyunda Paylaşacak

Yıldızlar Savaşı Sanal Dünyada Devam Edecek!

NBA Oyuncuları Kozlarını Oyunda Paylaşacak

Dünyada üzerindeki neredeyse tüm etkinlikler Corona Virüsü (COVID-19) salgını nedeni ile iptal edildi. Dünyanın en basketbol ligi olan NBA’de bu salgın nedeniyle süresiz olarak durdurulmuş durumda. Dünyanın en büyük spor medyalarından biri olan “ESPN” NBA’e olan bu arayı NBA 2K20 ile doldurmayı hedefliyor. Anlaşılan NBA oyuncuları kozlarını oyunda paylaşacak!


Benzer İçerik: NASCAR Yarışlarını Oyuna Taşıyor!


NBA’de birçok takımın bulunduğu halihazırda bir e-spor ligi bulunmakta ancak bu ligde profesyonel e-spor oyuncuları değil sahaların yıldızları olacak. ESPN’nin yayınlayacağı bu turnuva çeşitli NBA takımların oyuncuları katılımıyla gerçekleşecek.

NBA Oyuncuları Kozlarını Oyunda Paylaşacak!

Yahoo Sports muhabiri Chris Haynes paylaştığı haberde ki açıklanan bilgilere göre, 10 gün sürecek 16 oyuncu takımdan 16 oyuncu katılacak. NBA oyuncularının katılacağı turnuvada maçlar NBA2K20 üzerinden oynanacak.

NBA’de NBA2K oyunlarının fanı olan birçok oyuncu mevcut ancak hala katılımcılar tamamamı tam olarak belli olmamış durumda. Geçtiğimiz sezona Los Angeles Lakers‘ta başlayan ancak sezon bittikten sonra çapraz bağlarından sakatlık yaşayan DeMarcus Cousins turnuvaya katılması bekleniyor. DeMarcus Cousins’ın turnuvaya katılması halinde diğer başka büyük oyuncularında katılma ihtimali artabilir.

Chicago Bulls’tan Zack LaVine Turnuvada Bulls’u Temsil Edecek! Zack LaVine sahadaki oyunu kadar konsol oyunlarında ki başarıları ile öne çıkan bir isim olduğunu hatırlatmamız lazım. LaVine boş zamanlarında sıkça oyun oynadığını birçok röportajında belirten bir isim olduğunu hatırlatmamız. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise Twitch hesabı açacağını duyurmuştu. Bakalım turnuvada Zack LaVine’nin performası parkede ki kadar başarılı olacak mı?

NBA 2K serisinin daha önce ki oyunlarının kapak yüzlerinin turnuvaya katılıp katılmayacağı ise biliniyor. Giannis Antetokounmpo, Paul George, LeBron James ve Anthony Davis gibi oyuncular son yıllarda NBA 2K serilerinin kapak yüzleriydi.

Dünyada ki duran spor dünyasında ilk olarak NASCAR yönetimi FOX Sports ile birlikte yarışlarını dijital dünyaya taşımıştı. Fox Sports üzerinden yayınlanan NASCAR Serisi yayın saatini yine NASCAR ile doldurarak izleyicileri bu heyecandan uzak tutmamayı hedeflemişti.

Sizlerin bu konu hakkında ki düşünceleri nedir? Sizce diğer etkinliklerde dijital olarak devam ettirilebilir mi?

 

Exit mobile version