NBA 2K20 PS Store’da 399 Liradan 22 Liraya Düştü

Almayan Kalmasın!

2K Games, neredeyse her yıl yaptığı büyük indirim bu yıl da tekrar gerçekleştirdi! Normal şartlarda 399 Lira satılan oyun %94 oranında indirimden sonra 22 Liraya düştü! 2K Games, geçtiğimiz yıl bu zamanlarda NBA 2K19’un fiyatını PS Store’da 60 dolardan 1 dolara düşürmüştü. Bu yılda geçtiğimiz yıl olduğu gibi NBA 2K20 PS Store’da 399 liradan 22 liraya düştü!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Store Gizli Değerler İndirimleri Başladı!


NBA 2K20 PS Store’da 399 Liradan 22 Liraya Düştü

NBA 2K20 PS Store indirim

2K Games’in en sevilen oyunlarından birisi olan NBA 2K20 oyunu Playstation Store’da tam olarak 399 Liradan 22 Liraya düştü. Zorlu pandemi günlerinin en güzel indirim haberleri oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor. Oyuna sahip olmamayanlar için satın almanın tam zamanı olduğunu söylemeliyiz.

Aman dikkat! Bu büyük indirimin kısa süreli olduğunu hatırlatmakta fayda var. İndirimin geçerli olduğu tarihler ise 13.05.2020 – 21.05.2020. Bunu göz önünde bulundurarak elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyorum.

NBA 2K20, NBA 2K serisi için en ciddi rakip EA Sports’un NBA Live serisi ancak rekabetin pekte içinde olduğunu söyleyemeyiz. Durum böyle olunca, 2K, NBA serisini her yıl üstüne koyarak yoluna devam ediyor. Bu da haliyle basketbol severlerin tercihinin NBA 2K oyunu olmasını sağlıyor.

Eğer NBA 2K serisine pek hakim değilseniz sizlere küçük bir tavsiyemiz var. NBA 2K20’de birçok eğlenceli oyun modu var ancak MyTeam modu favorilerimizden olduğunu belirtelim. MyTeam’de amacımız maç yaparak kazandığımız jetonlar ile paket açarak veya marketten oyuncu alarak kadromuzu güçlendirmek.

NBA 2K20 oyununu satın almak için buraya tıklamanız yeterli.

Oyuncuların Playstation Türkiye ile Arası Düzelmeye Başladı! 

PlayStation Türkiye, geçtiğimiz aylarda birçok eleştiri ile karşı karşıya eleştirilerin sebebi ise indirimlerin yetersizliğiydi. Özellikle mayıs ayında PS Store Türkiyedeki indirimler oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor. Mayıs ayında yapılan indirimlere ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

PlayStation Store, başlattığı Mega Mart indirimleri ile kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başararmıştı ancak Türkiye kanadında Türk kullanıcılar bu indirimlerden mahrum kalmış durumdaydı. Hatta Türkiye mağazasından Deals (İndirimler) sekmesi tamamen kalması ardından Türkiye oyuncu kitlesi bu duruma tepki göstermişti.

Bu olayların ardından PlayStation Türkiye, adeta kalpleri geri kazandı. Nisan ve mayıs ayında yüzlerce oyunda çok büyük indirimler yapan PlayStation Türkiye ile oyuncuların arası düzeldiği söyleyebiliriz.


Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version