NBA 2K20 Bu Hafta Ücretsiz Oluyor!

NBA 2K20 ile günlerimiz şenlenecek.

Visual Concepts tarafından geliştirilen ve 2K Sports tarafından yayıncılığı yapılan NBA 2K20, Xbox One kullanıcıları için ücretsiz olacak. Peki oyuncular oyunu nasıl edinecek? Ne kadar süreliğine oyun ücretsiz kalacak? İşte detaylar!


Göz Atın: Ücretsiz The Last of Us Part 2 Temanızı İndirin!


NBA 2K20 Oynamak İsteyenlere Müjde

Basketbol dendiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olan NBA serisinin en güncel oyunu 2K20, bu hafta sonu boyunca oyunculara ücretsiz olarak servis edilecek.

Özel stillere sahip yükseltilmiş hareket motoru, gelişmiş şut kontrolleri, yeni top sürme alanı genişletme sistemi, iyileştirilmiş top çarpışmaları ile tepkiye dayalı savunma oyunuyla şimdiye kadarki en gerçekçi oyuncu kontrolü sunan yapım, MyCAREER modu ile de eleştirmenlerden ve oyunculardan geçer not almayı başardı.

NBA 2K20 Bu Hafta Ücretsiz Oluyor!

Gerçekleştirilecek NBA All-Star etkinliği sebebiyle verilecek olan oyuna sadece Xbox Live Gold veya GamePass Ultimate üyeliği olan kullanıcılar erişebilecek. Üyeliği bulunmayan kullanıcılarsa yapıma 450,50 TL yerine sadece 183 TL’ye ulaşabilir.

Oyuna ücretsiz bir şekilde erişim hakkına sahip olan kullanıcılar 13 Şubat – 16 Şubat 2020 tarihleri arasında yapımı deneyimleyebilir. NBA All-Star etkinliği ise 15 Şubat sabahı belirli yayın platformlarından canlı olarak izlenebilecek. Oyunun resmi Xbox sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu hafta sonu deneyimlemeyi planlıyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version