Naughty Dog Uncharted Serisini Devam Ettirmek İstiyor

Yeni bir maceraya atılmayı ister miydiniz?

Naughty Dog Uncharted Serisini Devam Ettirmek İstiyor

Bu hafta yapılan bir röportaja bakılırsa, Naughty Dog Uncharted serisinin yeni bir oyun ile devam etmesini istiyor. Her ne kadar bu resmi bir duyuru sayılmasa da, heyecanlandırdığı bir gerçek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Filmi için Son Fragman Yayınlandı


Uncharted, hiç şüphesiz ki Naughty Dog stüdyosunun oyun dünyasına kazandırdığı önemli bir seri. 2007 yılında Uncharted: Drake’s Fortune ile yapılan başlangıcın ardından, Among Thieves, Drake’s Deception ve son çıkan Bir Hırsızın Sonu olmak üzere dört ana oyun, Uncharted: Golden Abyss ve Kayıp Miras olmak üzere iki yan oyun ve Uncharted: Fight for Fortune adıyla PlayStation Vita için satışa sunulan bir kart oyunu görmüştük.

Nathan Drake karakterinin macerasına son noktayı koyduktan sonra, bildiğiniz gibi seride yeni bir ana oyun görememiştik. Uncharted: Bir Hırsızın Sonu’nun çıkışının ardından olası bir yeni oyun hakkında yorumda bulunan Naughty Dog, gelecek çıkacak olası oyunlarda farklı karakterler ile yeni maceraların anlatılabileceğine işaret etmişti.

Naughty Dog Uncharted 5 için Kapıyı Kapatmış Değil

Bu hafta ise California merkezli stüdyo, bizleri heyecanlandırabilecek bir gelişmeye imza attı. GamesRadar+ tarafından Naughty Dog geliştiricileri ile yapılan özel bir röportaj sırasında konuşan dördüncü oyunun kadrosunda Sinematik Animatör ve Kayıp Miras’ın kadrosunda da Yaratıcı Yönetmen koltuğunda oturan Shaun Escayg, “Sanırım kesin olarak hiçbir zaman asla diyemeyiz.” yorumunda bulundu ve devam etti: “Evet. Uncharted sevdiğimiz, stüdyonun da sevdiği bir seri. Ben seviyorum ve Kurt seviyor. Daha fazlasını görmeyi istediğimiz bir dünya. Yani, kesinlikle böyle diyebilirim.”

Sizin de gördüğünüz üzere, Naughty Dog stüdyosu popüler seri için bir devam oyunu yapmayı istiyor. Haliyle Uncharted 5 için kapı kapatılmış değil. Ancak sıradaki oyunun duyurusu ne zaman, ne şekilde yapılır bilinmez. Yeni gelişmeler için beklemekten başka yapılabilecek bir şeyin olmadığını söyleyebiliriz.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse, geliştirici stüdyo geçmişte Sam ve Sully ikilisinin başrolde olduğu bir oyuna dair bir ihtimalden bahsetmişti. Bununla birlikte, Kayıp Miras oyununun sonunda Nadine Ross karakteri de yeni bir hazine avcılığı macerasına atılmayı istediğini dile getirmişti. Buradan yola çıkarak, Chloe Frazer ve Nadine Ross ikilisini bu defa bir ana oyunda görebiliriz. İhtimaller tabii ki az değil, ama resmi açıklamaları beklemek en iyisi olacak.

Exit mobile version