Naughty Dog The Last of Us Part 3’ü Yapmayabilirmiş

Part 2 bir veda mı olacak?

Naughty Dog The Last of Us markası ile büyük bir sükse yapmıştı. Dünya genelinde büyük başarılara imza atmış olunsa da, Part 3 halen kafalarda bir soru işareti ve görünüşe göre geliştirilmesi de kesin değilmiş. Diğer bir deyişle, Uncharted sonrasında The Last of Us ile de vedalaşabiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 3 Geliştirilme Aşamasındaymış


Bildiğiniz gibi The Last of Us markası, dizi uyarlamasının da etkisi ile uzun zamandır gündemden düşmüyor. İlk olarak PlayStation 3 için için çıkmış olan oyun için sonraki yıllarda PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonları ve devam niteliğindeki Part 2 geliştirilmişti.

Aralık ayı itibarıyla otuz yedi milyon birim satışının gerçekleştirildiği ilk oyun, ülkemizde BluTV üzerinden yayınlanan dizi uyarlaması ile yeniden ilgi odağı olmuştu. Halihazırda çok oyunculu versiyonu üzerinde çalışan Naughty Dog stüdyosunun eş başkanı Neil Druckmann, dördüncü oyunu ile Uncharted serisini geride bıraktıkları gibi The Last of Us markasını da geride bırakabileceklerini söyledi.

Naughty Dog The Last of Us Part 3'ü Yapmayabilirmiş

Naughty Dog The Last of Us Part 3’ü Geliştirmeyecek Mi?

BuzzFeed tarafından yapılan röportajda konuşan Druckmann, her ne kadar iki oyunun da ticarı başarısı yüksek olsa da, Sony Interactive Entertainment tarafının kendilerine herhangi bir baskı uygulamadığını ve kararı onlara bıraktığını dile getirdi.

“The Last of Us Part 3’ü ve gerçek olup olmayacağını merak eden insanların olduğunu biliyorum. Tek söyleyebileceğim, Naughty Dog olarak yayıncımız Sony olduğu için çok ayrıcalıklıyız. Yani oyunlarımızı finanse ettiği, bizi desteklediği için de bize sahip olmuş oluyor.

Yöntemimiz Part 2’yi yaparkenki ile aynı, yani birinci ve ikinci oyunda olduğu gibi sevgi ile ilgili evrensel mesaja ve anlatıma sahip ilgi uyandıran bir hikayemiz olur ise bu hikayeyi anlatacağız. Eğer ortaya bir şey çıkartamazsak, Part 2 ile güçlü bir final yapmıştık ve son noktayı koymuş olacağız.”

Druckmann tarafından söylenenlere bakılırsa, markanın kontrolü tamamıyla geliştirici stüdyoda ve geleceğine de onlar karar verecekler. Bakalım günün birinde The Last of Us Part 3 görebilecek miyiz? Gelişmeleri takipte olacağız.

Son olarak, 2021 yılının Nisan ayında hikaye taslağının oluşturulduğu söylenen devam oyunu için geçtiğimiz ay içerisinde geliştirilme aşamasında olduğu söylenmişti.

Exit mobile version