Multiversus’un Tam Sürüm Çıkış Tarihi Belli Oldu

Mayıs ayı dövüş ayı!

Multiversus'un Tam Sürüm Çıkış Tarihi Belli Oldu

Warner Bros. Games ve Player First Games tarafından yapılan duyuru ile Multiversus‘un tam sürüm çıkış tarihi açıklandı. Ayrıca tam sürümde bizi ne gibi yeniliklerin beklediği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı


PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmiş olan MultiVersus, Temmuz ayı içerisinde açık beta aşaması ile yayınlanmıştı. Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy, Bugs Bunny ve Tom ve Jerry dahil birçok karakterin bulunduğu oyunda, tercihen arkadaş(lar)ımız ile rakiplerimize karşı veya birbirinize karşı mücadele edebilmemiz mümkün oluyor. Maçlar çevrimiçi kooperatif oynanışa dayalı olarak gerçekleşen MultiVersus için zaman içerisinde yeni içerikler yayınlanmış olsa da, ilk ayında yakaladığı büyük popülariteyi zaman içerisinde yavaş yavaş kaybetmişti. 2023 yılının Mart ayında yapılan duyuru ile Haziran ayında oyunun çevrimdışı hale geleceği, ama 2024 yılı içerisinde tam sürümü ile geri dönüş yapacağı söylenmişti.

Multiversus’un Tam Sürüm Çıkış Tarihi ve Tam Sürüm Yenilikleri

Bugün ise beklenen duyuru geldi. Bir süredir sesi sedası çıkmayan Multiversus, 28 Mayıs 2024 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında yeniden bizler ile olacak.

Warner Bros. Games ve Player First Games tarafından yayınlanan yeni video ile oyunun önemli değişiklikler ve yenilikler ile karşımıza çıkacağı söyleniyor. Unreal Engine 5 motoruna geçiş de bu yeniliklerin başında geliyor. Dahası ise, dünya standartlarında çevrimiçi deneyim için revizyon geçirilmiş netcode, yeni dövüşçüler ve arenalar, halihazırdaki karakterler için yeni mekanikler ve saldırı şekilleri, bütünüyle yeni bir PvE modu ve dahası bizi bekliyor olacak.

Exit mobile version