Multiplayer Marvel Oyunundan Yeni Detaylar Paylaşıldı!

DC Universe Online benzeri bir Marvel oyunu?

İsveç merkezli video oyunu holding şirketi Enad Global 7, yan kuruluşlarından birinin duyurulmamış bir Marvel çok oyunculu çevrimiçi oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu yan kuruluş, Daybreak Game Company‘nin bir bölümü olan Dimensional Ink Games olabilir. EG7, bu haberi 2021’in üçüncü çeyreğine ait yatırımcı sunumuna dahil etti. Proje, City of Heroes’u tasarlayan ve yöneten ve şu anda DC Universe Online‘ı yöneten Jack Emmert tarafından yönetiliyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Açık Dünya Star Wars Oyununu Duyurdu!


Multiplayer Marvel Oyunundan Yeni Detaylar

Enad Global 7, yan kuruluşlarından birinin duyurulmamış bir Marvel çok oyunculu çevrimiçi oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Projenin başında şu anda DC Universe Online’ı yöneten Jack Emmert var. İlginç bir şekilde, yaklaşık iki hafta önce Shpeshal Nick adıyla bilinen bir kişi, Xbox Era podcast’inde Sony’nin Marvel evreninde geçen DC Universe Online tipi bir oyun için anlaşma imzaladığını iddia etmişti.

Shpeshal Nick, oyunun arkasında hangi geliştiricinin olduğunu bilmediğini söylerken, stüdyonun yakın zamanda yayınlanan çok oyunculu ile ilgili iş listeleri nedeniyle Insomniac Games olabileceğini düşündüğünü belirtmişti. Ancak, durum böyle değil gibi görünüyor. Ayrıca Sony’nin burada ne tür bir anlaşma yaptığı da belli değil ancak şirketin Marvel oyunlarıyla olan geçmişi göz önüne alındığında tam bir ayrıcalık, olasılık alanının dışında değil.

Multiplayer Marvel Oyunundan Yeni Detaylar

Konu hakkında gelecek bilgi güncellemelerini sizlere sitemiz üzerinden aktarıyor olacağız.

Enad Global 7 Hakkında: Enad Global 7 AB, merkezi Stockholm’de bulunan İsveçli bir video oyun holding şirketidir. Toadman Interactive olarak 2013 yılında Robin Flodin ve Rasmus Davidsson tarafından kiralık çalışma danışmanlığı stüdyosu olarak kuruldu. Şirket, tam olarak 2017 yılında oyun geliştirmeye odaklandı ve o yıl halka açık bir şirket oldu. 2018’den itibaren Toadman Interactive, geliştirici Antimatter Games, pazarlama ajansı Petrol Advertising ve yayıncı Sold Out dahil olmak üzere diğer video oyunu şirketlerini satın aldı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Multiplayer odaklı bir Marvel oyunu sizce nasıl olurdu? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version