MSI Summit E14 Flip Evo İncelemesi  

Taşınabilirlik, dayanıklılık, performans ve güvenlik dahil olmak üzere çeşitli konularda üst düzey deneyim sunan MSI Summit E14 Flip Evo, verimliliği artıran özelliklere ev sahipliği yapıyor. MSI Summit E14 Flip Evo incelemesi ile bilgisayara detaylı şekilde göz atacağız.


İlginizi Çekebilir: MSI Pulse 15 İncelemesi: Üst Düzey Oyun Deneyimi


MSI Summit E14 Flip Evo İncelemesi  

14 inç ekran büyüklüğüne sahip olan MSI Summit E14 Flip Evo A13MT-281TR, QHD+ çözünürlük sunuyor. 16:10 ekran oranıyla dikkat çeken dizüstü bilgisayar, etkileyici tasarımı ve kaliteli ekran paneliyle kendisine hayran bırakmayı başarıyor.

İş alanında üst seviye beklentileri karşılamak için tasarlanan dizüstü bilgisayarların kolayca taşınabilmesi oldukça büyük bir öneme sahip çünkü çalışanlar gün içinde hareket hâlinde oluyor. Ağır laptopları taşımak deneyimi doğrudan ciddi ölçüde olumsuz yönde etkiliyor.

Sadece 1,59 kilogram ağırlığında olan MSI Summit E14 Flip Evo, hafif yapısı nedeniyle kullanıcılara avantaj sağlıyor. MSI marka dizüstü bilgisayar modelini ağırlık ile ilgili sorun yaşamadan rahatça taşıyabilirsiniz.

msi-summit-e14-flip-evo-tasarimi

Bilgisayarın 360 derece katlanabilen menteşelere sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu, PC’yi ister dizüstü bilgisayar isterseniz tablet şeklinde kullanabilmenizi mümkün hâle getiriyor. Örneğin MSI Pen ile ekranda çizim yapma, not alma, belge imzalama gibi bir işlem yapmanız gerektiğinde bilgisayarı katlayabilirsiniz. Bu sayede çok rahat bir şekilde MSI Pen’i kullanabilirsiniz.

Çalışanlar sürekli olarak hareket hâlinde olduğundan dolayı PC’nin dayanıklı bir yapıya sahip olması da çok önemlidir. MIL-STD-810G askeri standardını destekleyen laptop, darbelere ve çarpmalara karşı dayanıklılık sunuyor.

Yöneticilerin ve şirket sahiplerinin beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan MSI Summit E14 Flip Evo, oldukça önemli güvenlik özelliklerine ev sahipliği yapıyor. Bunlar arasında Tobii Aware özelliği de yer alıyor. Arkanızdaki kişi, haberiniz olmadan PC’nin ekranına baktığında ekranda bir uyarı çıkıyor. Böylece arkanızdaki kişinin ekrana baktığından haberdar olabiliyorsunuz.

Güvenliği üst düzeye çıkaran bir diğer özellik ise webcam kilididir. Dizüstü bilgisayarın yan tarafında konumlanan webcam kilidini kapattığınızda web kamerası anında devre dışı kalıyor. Görüntülü görüşme yapmanız gerektiğinde kamerayı kolayca tekrar etkinleştirebiliyorsunuz.

MSI marka bilgisayarda donanım tabanlı güvenlik sunan Trusted Platform Module (TPM) teknolojisi de yer alıyor. Bu özellikler sayesinde bilgisayarı güvenlik ve gizlilik konularında endişe yaşamadan kullanabiliyorsunuz.

Bilgisayarda 13. nesil Intel Core i7-1360P işlemcisi bulunuyor. 5.0 GHz max turbo frekans hızı sunan işlemci 12 çekirdek içeriyor. Intel Evo sertifikasına sahip olan PC, sergilediği yüksek performans sayesinde verimliliğe olumlu yönde katkı sağlıyor.

Kablosuz internet bağlantısında da kullanıcıları fazlasıyla memnun eden laptop Wi-Fi 6E teknolojisini destekliyor. Daha düşük gecikme sunan Wi-Fi 6E, internet bağlantısını birçok kişiyle paylaşırken bile kararlı ve akıcı bağlantı sunuyor.

PC’de yer alan web kamerasında gürültü engelleme özelliği mevcut. Görüntü sinyallerindeki video gürültüsünü düşüren kamera, düşük ışık koşullarında kaliteli görüntünün elde edilmesini mümkün hâle getiriyor. YZ destekli gürültü engelleyici dört adet mikrofon ise arka plandaki gürültüyü azaltarak sesin net şekilde karşıdaki kişiye iletilmesini sağlıyor.

MSI Center’da yer alan YZ destekli Smart Auto özelliği sayesinde sistem ayarlarını günlük işlerinize göre otomatik olarak yapabilirsiniz. Ayarlanabilir sistem modları sayesinde de çeşitli kontrollere erişebilirsiniz.

72Whr batarya kapasitesinin yer aldığı dizüstü bilgisayar, uzun süre kullanım imkânı sunuyor. Bilgisayarın hızlı şarj teknolojisini desteklediğini belirtelim. Bu sayede PC’nin tam şarj olması için çok uzun süre boyunca beklemenize gerek kalmıyor.

Editörün Yorumu

MSI Summit E14 Flip Evo; gelişmiş güvenlik özellikleri, askeri sınıf dayanıklılık, yüksek performans, etkileyici ekran, MSI Pen desteği, kolay taşınabilirlik, 360 derece katlanabilen menteşeler ve dahasını sunarak çalışanların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor.

Eğer yakın zamanda iş için premium laptop satın almak istiyorsanız MSI Summit E14 Flip Evo A13MT-281TR isimli modeli göz önünde bulundurabilirsiniz.

MSI Summit E14 Flip Evo Özellikleri

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Ekran: 14″ 16:10 QHD+ 60Hz DCIP3-100% Pen Touch panel

İşlemci: Intel Core i7-1360P (18M Cache, 5.00 GHz’e kadar)

Ekran Kartı: Iris Xe Graphics

RAM: 32GB LPDDR5

Güç Adaptörü: 65W

Boyutlar: 314 x 227,5 x 17,9 mm

Ağırlık: 1,59 kg

Aksesuar: MSI Pen

Depolama: 1TB NVMe SSD

Depolama Kapasitesi: 1 adet M.2 SSD slot (NVMe PCIe Gen4)

Kamera: IR FHD (30fps 1080p)

Batarya: 4-Cells, 72 Whr

MSI Summit E14 Flip Evo

Fiyatı Premium dizüstü bilgisayar modeli MSI Summit E14 Flip Evo, 66 bin 143 TL fiyata satılıyor. Dizüstü bilgisayarın fiyatı zaman içinde değişiklik gösterebilir. Güncel fiyat bilgisine bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version